Sedaa Hoyrat ya mesela bi posta girip okuyorum. Post sahibi yorum yapanlara ters cevap veriyor, bende yorum yapmiyorum. 🤷🏻♀️
birburakannesi Sedaa buranın da ayarı bozuldu demekki😂 mom bende doğumdan beri kullanmıyorum sildim bende, Kids e cok nadir giriyorum aklıma gelirse. Burayı sevmiştim ama burda da eski sohbet kalmadı bence ya
Peridehatunu Deleted11 iyi korkmuşsunuz en azindan🤣biraz cekindiyseniz ne alâ🤣 bizde karsit görüşlere yaptigimiz yorumlara gruplar tarafindan elestirilmeye yorulduk hic sormayin vallahi 🤣🤣
JartiyerliKedi Peridehatunu hangi gruptan bahsediyorsunuz acaba? Sizde millete kinaye yapmak yerine doğru düzgün fikirlerinizi ifade edecek yorum yapsanız kimse sizi eleştirmez kısasa kısas kime ne yaparsanız aynısı size geri döner kimse aklını kaybetmedi durduk yere eleştiri yapsın kalp kırmayı seviyorsunuz👍
TombulHatun Peridehatunu ortada seni ilgilendiren bişey yazmamış kadın neden konuşmak için konuşuyorsun. Biz yorum yapınca öyle diyosun ya kendin niye tartışmaya yer arıyorsun şuan laf atıyosun
Deleted11 Peridehatunu Sıkıştığında ve umursanmadığında öğretmenini çağırmayacaksan konuşalım 1. Sınıf 😋
Nietzsche Peridehatunu Biraz daha aynı üslupla devam ederseniz askıya almak durumunda kalacağım. Sadece ağızdan çıkan kötü sözle değil, huzuru bozarak veya durduk yere üyeleri rahatsız edecek davranışlarda bulunarak da askı alabiliyorsunuz.
Miskin2 Peridehatunu Sen iyi misin ya … Zaten senin gibiler yüzünden askıya alınıyoruz.. Biz düzgün konuşuruz diye hatalı konumuna düşeriz… En azından senin gibi milletin anneligine laf etmiyoruz. Sen diğer hesabinda nasıl konuştuğunu unuttun galiba. Herkese ters konuşup laf edenler bariniyor ne hikmetse. Biz de yorum beğeniriz diye askıya alırsınız. Adalet işte….Ayrıca gruplasma ile arkadaşlığı ayırt edemiyorsun peridehatunu…..
Peridehatunu Hoyrat canım milletle eglenecek biseyler bulamiyolar bu aralar demekki ondandir bu sessizlik hahhhayttg🤣🤣🤣🤣🥲 üzüldüm
Peridehatunu Hoyrat kadin normal bir derdini anlatiyor altinda dalgali yorumlar hayatlari lay lay lom kafasi 🙄bazen diyorum 1. sınıf ogrencilerinin icinemi düştüm naptim😁😁😁 post sahibine üzülüyorum derdini anlattigina pisman oluyo
JartiyerliKedi Peridehatunu inanırmısınız bende üzülüyorum bazıları en azından konuşup gülüyorda bazıları var ki açıyor ağzını yumuyor gözünü maksatları sadece yorum olsun post dolsun kalp kırılsın kimsenin duyguları önemli değil sonrada millete ahkam kesmeye çalışıyorlar halbuki dönüp kendilerine bakmıyorlar 👍sözlerim size hitaben değil ümumi kim üstüne alınırsa artık 😊