İnsanın tartıştığı kimsenin dahi kaliteli olması gerekir. Kimseyi dalgaya alma huyum yoktur. Burada bir grup olsaydı şayet emin olun onu sevmeyenler grubu olurdu çünkü kavga etmediği kimse kalmadı. Askıdan çekindiğinizi yazmanıza rağmen korkmuşsunuz demek ki yazıyor keşke kendisi de ders almış olsaydı. Sanırsınız onun yüzünden askıya alınmışsınız. Halbuki kuzulkurt askıya alındıktan sonra bu şikayet etmiş. Onun gruba ihtiyacı da yok öyle bir çenesi var ki kulağı duymadan herkese saldırıyor herkese yetişiyor. Boşverin siz onun seviyesine inmeyin. Şuanki amacı kışkırtmak ve ufacık bir tutarsız dahi deseniz “şikayet ediyorum şu kişi bana tutarsız dedi” yazmak. İşte bunu birinci sınıf çocuğu dahi yapmıyor. Sonra tartıştığınızda iftira ve yalana başvurmak, insanları zayıf noktasından vurmaya çalışmak onun huyları arasında. Hatta eşinizle özel hayatınıza bile yalan yere çamur atabilir. Benim haksızlığa dahi sessiz kaldığım oldu ama yalan ve iftiraya tahammülüm yok ne yazık ki. Yazmiyim yazmiyim dedim ama şu iğrenç yorumları görünce dayanamadım. O yokmuş gibi davranın, kaale alınınca kendisini kıymetli sanıyor!