dramaqueencnm En bestlerim şarjlı diş fırçası ve duşta tazyikli su diş fırçasıyla fışkırarak boşalıyorum o derecede
Nietzsche dramaqueencnm Nice adamların yapamadığını diş fırçası yapıyor😂 birazdan tarif isteyebilirler hazır ol😂
Benpempe dramaqueencnm ben boşalamıyorum kuzum ya bosaliyorum ama azicik oyle cok degil (oneriniz varsa bekliyorum buradayim)
taricat Ozge49595 ben yapıyorum boşalıyorum da ama farklılık iyidir 😎 belki sende basarabilirsin farklı şeylerle xkkskfk
eus93 Bu aralar o kadar çok buradaki masaj aleti yorumlarını okudum ki, a101 yeni katoloğunda bu ürünü fark ettim 😂😂 Ben hamileyim ve ilişki yasağım var o yüzden bana yaramaz ama almak isteyen varsa 😅 işe yarar gibi duruyor 
Pcoslu1anne 2minikmucize rexona siselerinin sekli girmeye daha musait ya 🤣 Fis fisini düşünmüyorlar 🤣
Ayynoluyooo Redkids döndü bile çok gereksiz insanlar var ve saygısızlar bidaha oraya uğramayı düşünmüyorum sadece kaynana postlarini okumaya girerim 😂😂😂
Redkids Ayynoluyooo kaynana😂😂😂😂😂 burdada var abshhshsgsbbshshhshd herkes şikayetci linc konusunda niye degisen birseyler yok