bitterdelisi24 JartiyerliKedi yaa 🥰🥰❤️ Evet.. adını degıstırdınde cok aradım ben seni :) sonra benım deyınce sevındım valal gittın sanmıştım 😞😂
JartiyerliKedi bitterdelisi24 sen daha tatlısın seni gördükten sonra bitter çikolata sevmeye başladım normalde sütlü severdim 😻
bitterdelisi24 JartiyerliKedi ayy karam 😂😂 valla ınanmazsın askım bikere gozum döndu 4 tane yemıstım 😂😂😂herkeşeee benden karamm Şakir’e yok🙊🙊😂
JartiyerliKedi Deleted11 etme etme mesela bana niyet etmek yaramıyor bacım bak şimdk yeni yıl geliyor ya bisiler düşünmüyorum plan yapmıyorum sırf gerçekleşmeyecek diye herşeyi son dakka yapmam lazm
Adsizbayan incilikaftan bak onu da severim sen yine Öner ya mistik de bulamadm büyük marketlere bakmam lazm 😁 o daha mı güzel
Deleted11 JartiyerliKedi benimde öyle oluyor ya, bu gün hiç uyumadı mesela benim kız dedim gece erken yatar bende erkenden yatarım olması saat 2 oldu benimki uyumadı 😫
Deleted11 JartiyerliKedi normalde sallamıyorum ama az önce biraz salladım ayağımda ayaklarıyla vurdu, oyun zannetti bıraktım. Ben onunla uğraşınca uyumuyor illa rahat bırakıcam öyle yatar 🤭