• Muhabbet
  • Dansözden eşinizi kiskanirmisiniz

Tinkerbell öyle bir mekana gidebiliyorsak şayet asla kıskanmam, kıskanmam saçma olur zaten bile bile gidebildiğimize göre 😄

Tinkerbell ay ben oryantal dansı dansöz çok severim ama hic hayatımda canlı dansöz görmemişimdir olağan hayatımızda olmadığı için kıskanırım 🙃

Tinkerbell bizim iş arkadasının sünneet düğününe dansöz gelmişt ben tek gitmiştm dansöz 21-22 yaslarn cok güzel bir kızdı ama 60-70 yasındaki amcalar bile çiğ çiğ yicek gibi bakıyorlardı bir kaç lafta duydum iğrencti 🤮🤮 o an skleri kalkık erkeklerle aynı mekanda olmak kadar iğrenç bir sey yok karılarının yanında bari yapmasalar yani. Eşim o tarz erkek değil ama ben bile kıza bak fıstık gibi dediysem o da der demesin 🤣

Tinkerbell tuttuğum gibi yakasından geri eve döneriz kör ederim o gözleri ben gerek yok öyle mekanlara 😡

Tinkerbell balayında Türk gecesine gitmiştik dansöz geleceğinden haberimiz bile yoktu gittik eğlendik pat dansöz çıktı koca benim koca dansöz sadece işini yapıyor yani kıskanmazdım😂

Tinkerbell Dansözlü mekanlar bellidir ve geneli alkollüdür. Giden bunu bilerek göze alarak gittiği için kıskanmaya gerek kalmaz. Her ailenin düşünce yapısı farklıdır. Ben kapalı olduğum için ve alkol kullanmadığımız için hiç gitmedik eşimle öyle bir yere. 😊

Tinkerbell dansözlü mekana gitmem gidersem de izletmem çıkarız başlarım işine

Aspirin Allah hidayet versin kadın cevher gibidir elmas gibi düşün Allah bu yüzden örtünmeyi farz kıldı emanet olan beden bu kadar değersiz olmamalı değersiz gibi gösterilmemeli üzülüyorum gerçekten ekmek parası deniyo bedeniyle pis sapıklara onların hayal dünyalarına meze oluyo 🤦🏻‍♀️ yaşlı olsun genç olsun erkek sonuçta yaptıkları doğru değil tabi bu ara aynen Bi sünnet düğününe gelen biri dansöz müydü bilmiyorum adamları geçtim onca çocuk arasında saldalyede twörk yapıyodu herkes ona bakıyordu olay olmuştu resmen

Tinkerbell az çok öyle mekanlar belli olduğu için gitmeyiz ama eşimin bi arkadaşının düğününde çıkmıştı tabi haberimiz yok dansözü görür görmez benim bi kaşım yukarı kalktı ama eşime bişey demedim🤣 eşimde direk gel kapıya çıkalımda bi sigara içiyim bu ne saçmalık düğünde dedi 🤣

Tinkerbell dugunumde Dansoz geldi kocam parada takti kismanmadim😂 neden kiskanayim hayatimda bir defa gorecegim peceli kadini

Tinkerbell hayadımda hiç öyle şeyleri görmedim ama Dünyayı ikiye böler üstüne yıkarım

Öyle bir mekanda bulunmayacagim için sorun yok ama burda sakin kalırım demeyin boş yere 🙃 aşırı dekolteli yalnızca sutyenle oluyor dansozler ki bütün gözler de üstünde oluyor ben öyle ortamlarda bulunmam eşimi de bulundurmam şahsen

Tinkerbell Niye kıskanayım ki madem kıskanacağım neden öyle bir ortama gidiyorum ben kendimde sorun ararım durduk yere 😅

Tinkerbell gitmem öyle bi yere eşimle ama gittim diyelim bi gün eşim onlara bakarsa bende çıkar giderim, mecbur peşimden gelir😂 evli değilim ama böyle yapardım kesin

Tinkerbell gitmeye gerek yok ki telefonda heryer dansöz kaynıyor . Tiktok da bi bakiyorum heryer de kadin g*tü var . Ben kullanmıyorum ama İnstagram da geliyor 😡