(Öncelikle biraz uzun şimdiden kusura bakmayın okuyanlara teşekürler.çok hassas mevzu olduğu için her detayı bilerek belki fikir verirsiniz dedim)
Kuzenimle çocukluktan beri kardeş gibi büyüdük çok samimiyiz,4 senelik evli.
Evliliğinin en başından beri bi derdi olduğunda herşeyini bana anlatır.Son 2 senedir kocasından şüpheleniyordu,telefonda sürekli bi kadınla uzun dakikalar konuşuyormuş,kuzenimde tlf sürekli karıştırdığı için arama kaydında görünce kim bu demiş,bi arkadaşının ismini söyleyip onun akrabası başı dertteydi öyle arada dertleşmek için arıyo demiş kuzenim konuyu kapamış ama konuşma dakikalarının vs ekran görüntüsunü almış,devamlı aynı kişiyle konusunca tekrar sormus,kocasıda hayır konuşmuyorum kaç kere aradıki zaten demis,ama kuzenimin dediği eve gelince galiba kadına haber veriyo evde aramıyo ama kocası evden çıkınca en az görusmesi 20 dk boyuncaymış,konuştuğunu görüyorum niye yalan söylüyosun deyincede ya kadınla aramda bişey yok bi derdi olunca ariyo sadece yine demiş. Kocasının tlf devamlı baktigi icin son 2 aydır hic arama kaydını gormuyorum ya konusmuyo yada siliyo artık naparsa yapsın yoruldum konuyu kurcalamıyorum bıktım kapadım konuyu dedi.
Kadının ismine fotografına kadar ben biliyorum sima olarak kadını tanıyorum. sabah eşimle avrupa yakasından anadolu yakasına kahvaltıya gittik, gittiğimiz mekanda bu kadını tek başına gördüm, mekanda kış bahçesi tarzı yer vardı biz oraya çıktık kadın içeride kaldı görebiliceğim biyere oturduk bi süre sonra kuzenimin kocasıda geldi geçti kadının masasına. Ben o an sinirden kudurdum napıcamı şaşırdım gidip bişey desem sanane sanamı düştü beni sorgulamak dicek.Bu akşamda onlara akşam yemeğine davetliyiz ben simdi ne yapmalıyım,kuzenime gördüklerimi söylesemmi yada nasıl konuya başlarım nasıl söylerim,bu akşam o karaktersizle ayni masada yemek yicem ben iki laf söylemeden kendimi zor tutarım,eşimde konuya hakim,onunda fikri sen kuzenine bisey deme ben kocasini kenara çekicem konusucam,bugun ayni mekandaydık kadınla seni gordum melis seni görmedi onada bisey anlatmadım ama gorusmeye devam edersen önce annene babana sonra melise oda karına anlatıcak diye soylucem dedi ama banada bu mantiksız geldi karısından cekinen insan arama kaydinda bırakmazki