1bbby Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum yemeği o gelmeden hazır etmeye çalışıyorum üstüne 2 tane cocuk bakıyorum ev temizle yemek yap çocuklarla uğraş yoruluyorum ama o beni görmüyor 😏 görümcem hamile bende hamileydim ozamanlar gorumceme masajlar yapıyor biryeri ağrısın hemen acile gidelimmi diyor ben biryerim agridinda soyleyemiyordum benimle dalga geçiyordu kos kos hemen hastaneye diyordu görümcem bana gelirdi mutfagi toplardi birak sen yapma yapar o derdi sen otur derdi sanki ben çocuk taşımıyorum benim karnımdaki ne onun çocuğu gorumcemlere kalmaya gitmistik esim bisey istedi gorumcemde benim belim agriyor getiremem dedi esimde tamam sen otur zaten beyza getirir yapar dedi sanki ben hamile değilim benimde karnim agriyor belim agriyor parka gittik oturmaya gorumceme masajlar bilmem neler sirtini dayasin diye bacagiji uzatmalar bende elimle destek alıyorum otururken belim agriyor yaslancak yer yok. Hamileligimde bile onemsemedi birsey kaldirir gorumcem aman dur elleme der sen ben alırım agzini acmaz simdi ben doğurdum gorumcem hamile daha dogurucak oda esim coraplarini giydiriyor masaj yapıyor benim birkere corabimi giydirmedi masaj yapmadi bile pazar gunu sancilandim umrunda olmadi anneme soyledim pazarteside dogum yaptim zaten biryerim ağrısın soyleyemezdim bile😏😒