JartiyerliKedi Eşim-balık🐟 Ben-akrep 🦂 Oğlum-aslan🦁 Biz özellikleri fazlasıyla taşıyoruz oğlumu da daha yeni yeni keşf ediyoruz ama gözlemlerime göre çok fena bi aslan erkeği geliyooo🤭
TombulHatun JartiyerliKedi Eşim akrep Ben akrep Kızım balık İkimizde taşırız kızımda tam bir balık olacak muhtemelen daha 9.5 aylık asla laf söyleyemiyoruz hemen bir ağlamaya başlıyo hişt deyip kızamazsın başlıyo hemen dudak büzüp şıp şıp göz yaşı 😂😂😂
Deleted11 JartiyerliKedi ben; Koç ♈️ Eşim; Akrep ♏️ Kızım; Kova ♒️ Eşimle ben burçlarımızın özelliklerini taşıyoruz kızımı bilmiyorum daha 🙂😚
Ask_hosmus JartiyerliKedi ben aslında pek bakmam bu burç olaylarına da söylim gene de 😂 Ben =Balık🐟 Eşim =yengeç🦂(yengeç emojisi bulamadım😂) Büyük oğlum=koç🐏 Küçük oğlum=aslan🦁 Oğlullarımız aynı burç😂😘
JartiyerliKedi Benim bildiğim 12 burç var Akrep Aslan Koç Balık Boğa Başak Yengeç Terazi İkizler Kova Oğlak Yay
Redrouge JartiyerliKedi Ben Başak Eşim Kova Kızım Balık Eşim ve ben genel olarak burcunuzun özelliklerini taşıyoruz . Kızımı da ilerleyen günlerde göreceğiz burcu balık yukseleni yengeç 😂
Akrep JartiyerliKedi Eşim kova Ben akrep Kızım terazi 😂😂 en sevdiğim burçlardan ailem oldu 😍 ikinci bebeğimde inşallah aslan olur 🥲😂
JartiyerliKedi Akrep ne güzel canım 😻ayarlarsınız 😜bende ailemin burclarını çok seviyom ikinci bebemide akrep veya yay isterim ama😸
Ask_hosmus JartiyerliKedi aaa buldum 🦀😂😂 kanka yemek yerindeymişben ben hayvanların olduğu yere baktım 😂😂😂
Ask_hosmus JartiyerliKedi ay ben ne salağım eşim terazi yaaa😂😂 önce yengeç sanıyodum şimdi bi bakim dedim terazi çıktı adam😂😂