Guzellik09 JartiyerliKedi canım şimdi yükselen burç var işte gogleye yükselen burç hesaplama yazıyorsunuz ilk çıkan linke basıyorsunuz sonra doğduğu şehir ilçe saat ve doğum tarihi yazıyorsunuz oluyor istersenız doğum saati şehir ilçe doğum tarihi yazın bakım
Ask_hosmus JartiyerliKedi ay ben ne salağım eşim terazi yaaa😂😂 önce yengeç sanıyodum şimdi bi bakim dedim terazi çıktı adam😂😂
Guzellik09 Ask_hosmus eşiniz nasıl biri acaba bende Terazi burcuyum esınız hayır demesıni bilmeyen kararsız biri heralde
biroglanannesi JartiyerliKedi eşim ve oğlum Aslan 🦁 doğum günleri aynı ikisininde ☺️ Özelliklerini taşıyorlar bende yay Burcu’yum bende özelliklerini taşıyorum iki aslan arasında kaldımmmmmm 😂😅🦁🦁
Deleted16 JartiyerliKedi ben-yay Eşim-kova Kızım-balık Değişik ilginç bir burç koalisyonu yaşıcaz 🤣 biz burcumuzun özelliklerini bayaaa bayaa taşıyoruz kızımda ağlak sulu göz olcak sanırım ama bakalım 😀😀😍
Ask_hosmus JartiyerliKedi [upl-image-preview url=//i.imgur.com/SfgK4Nj.jpeg] Sorunların hepsi bu heriften kaynaklı bu burç şeysini hep takip edicem 😂😂
biroglanannesi Deleted16 valla yandım ben iki aslan yiyecekler beni 🦁🦁bide Aslan lider bir burç allah bana kolaylık versin işim çok zor 😂😂😅😅
incilikaftan JartiyerliKedi teşekkür ederim hayatım benimle çekişmek için baya çaba gerek ama.. benn sizi seviyorumm etmem sorun