Dertlimomss JartiyerliKedi Eşim: Başak♍️ Ben: Kova 🪣 Kızım: Oğlak 🪶 Biz özelliklerimizi taşıyoruz bakalım kızım da şu an belli değil ama inatçı olması çok çok belirgin bir özelliği😂😂
Sunrise JartiyerliKedi eşim yengeç ben ikizler ikimizde burclarimizi taşırı ben iliklerime kadar ikizler burcunu tasiyorum🤣
Ask_hosmus TombulHatun eee ne istersen o olur 😂😂 ayy herşeye ağlıcak yaa kıyamam biz mutlu olunca bile ağlıyoruz 😂😂
Ask_hosmus TombulHatun ahahah evet öyle olur genelde 😂😂 eşim çok çekiyo benim yazık adama acıyorum bazen ona😂
Ask_hosmus TombulHatun öyle valla bana diyolar burnundan kıl aldırmıyosun diye ama bilmiyolar duygusalım😂😂 en saçma ağladığım şeyi söylim sana en son küçük oğlum uyumadı diye ağladım😂😂
Arasemir11 JartiyerliKedi Eşim kova Ben Aslan Büyük oğlum akrep Küçük oğlum yengeç Özelliklerimizi taşıyoruz bizde
TombulHatun Ask_hosmus kız ben balık değilim ben bile ağlıyorum kızım uyumaynca bazen. Sen selena izlerken ağladın mı hiç ben ağladım 😂😂😂
Ask_hosmus TombulHatun madem herşeye ağlıyoruz biraz da gülelim😂😂 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/rMwRsNH.jpeg]