incilikaftan TombulHatun Aaaa saçmalama imza alma sebebi gelenler 15 16 yaşındaydı benim olduğum gün resmen karakol ordaydı. Götümde beZ bu nst bi çatal polisler orda 😂😂😂
Akrep incilikaftan ah be sigara içmeyen eşim yakmış inanırmısın 😂 yanıma geldiğinde gözleri nasıl buğulu buğulu bakıyordu. Kendi halimi unutup adama üzülüyordum.. baba olmakta kolay değil
birburakannesi incilikaftan ben yanıma girmesini istemedim, kapıda bekledi ben çıkar çıkmaz da sarıldı 😍
incilikaftan TombulHatun yaa ben o gün korku gerilim herşeyi üst üste yaşadım 🤭 polisin biri geliyor benim bezim dolmuş bacağımdan yavas yavaş akıyor SU polis bi bana bakıyor bi hemşireye 😂😂😂
Hatunn_7 incilikaftan benim eşim de benden haber alamadığı için ağlamış ☺️ve de en sonunda uyumuş annem uyandırmış doğurmuş diye 😂
Deleted11 incilikaftan kaçtııı 😂 35 hastalıkken bir kaç gün hastanede yattım o zaman bayağı bir bekledi en son bekleme git dediler, doğum zamanı da yine öyle olur diye beklemedi gitti dayısının evi hastaneye çok yakındı. Devlette yaptığım için telefonumu aldılar. Doğum yapacağım gün işe gidecekmiş hadi bir hastaneye gideyim demiş o geldi yarım saat sonra doğum yaptım. Onu bekliyormuşum zaaar 😂😂
incilikaftan Deleted11 hahahah😂😂😂 dua et bidaha gitmeden gelmiş kuzucuk ben telaşdan verdik telefonu pişman oldum ama 7 saat normal doğum bekledim selfie yapardım ne güzel.
Twogirlmom incilikaftan iki doğumunda da hep yanımdaydı birinde 3 gün kaldım hastanede çok kötüyüm açılmam olmuyor Du takatim kalmamıştı hep motive etti beni hiç elimi bırakmadı doğum yaptığım zaman ağladı tutamadı kendini 2. Doğumumda da yanımdaydı hem bana hem diğer kızıma bakıyordu 😍
Nietzsche incilikaftan sezaryen yaptım , doktor eşimi mama alması için eczaneye yollamış , bebek iri şekeri düşer hemen beslemeliyiz demiş 🙄 Allahtan çıktığımda kapıda karşıladı beni. Sadece eşim vardı ,diğerleri bebeğin başındalardı.
incilikaftan Nietzsche 🤭 genelde hep eşler kaynanalar bebek başında olur, anne kızının yanında olur ama eşinin hareketi o an çok anlamlı 🙏🏼
Deleted11 incilikaftan Bende gizli soksaydım keşke içeri 😂 devamını yazmadım kapıda beni karışladı asansöre bindik erkekler ağlamaz diyen adam bir baktım ağlıyor 🤣