incilikaftan iki doğumumda normaldi, ve içeriye kimseyi almıyorlardi. Ilk oglumu doğururken suni sancıyla 12 saat sanci cektim. Eşim sürekli kapıda hemsirelere beni soruyormuştu. Bi o yana bir bu yana koşturup durmuş, sancı odam zemin kattaydi, eşim bahçeye çıkıp hangi odadayim diye bakmaya çalışmış pencereden ama perde kapaliydi tabiki ve ben nst ye bagli oldugum icin hic kalkamadim. 😑 dogumdan bir kac saat önce artik ben sancidan bayilmak üzereyken görümcem iceriye girmiş gizlice 😂 beni cok kötü gördü tabi, sancidan gözümü acamiyordum ve agliyordum hep. Gidip eşime söylemiş, eşimde aglamiş biraz. Bu arada kapıda annem, eşim, 3 görümcem ve 1 kaynım bekliyordu 😅 ikinci dogumum pandemi ve sokaga cikma yasagina denk geldigi icin hastaneye sadece eşimle gitmiştim. Yine suni sanci takildi, 50 dk sancı cekip doğurdum hemen kızımı. Suni sanci takilmadan önce eşime annemi al gel dedim, tamam dedi ama bekleme odasinda telefonla oyun oynamiş hep. 😅 40 dk sonra ebe eşimin yanina gidip ,eşiniz dogurdu deyince inanmamış, (ilk doğumda 12 saat sanci çekince yine uzun sürecek sanmış). 😂 emin misiniz, benim eşim mi diyormuş ebeye, ebe evet diyormuş, sonra şaşkınlikla yanima geldi,😅