Akrep Et sevmedigimm için alışamadım sarma dediğin zeytinyağlı olur 😀 onlar çakma sarma.

Akrep gözlerim doluyor suuuss 🤢 Allahım en zayıf noktam bu olsa gerek ya

Akrep
      En sevdiğim çiçekGül🌹
      En sevdiğim hayvankedi🐈
      En sevdiğim renksiyah🌚
      En sevdiğim yemek Hamburger🍔🍟

Aslında bütün çiçekleri, hayvanları(sürüngenler hariç, ve uçan böcek falan), renkleri, yemekleri severim ama 1 er tane seçmek zorundayız işte 🤷‍♀️😂

Lavinia_ ünüversitede arkadasim vardi ayni evde kaldigm annesi ypar yollardi bize azeriydi😃😃😃

Lavinia_ Daha bulamadık 🤭 eşim bakıyor bende böğürtlen çayı yaptım oturdum 😂

Lavinia_ bayıldımmmmm😃 arkadasi sürekli memlekete gonderiyordum ordan gelenin lezzeti başka🥰

Lavinia_ emzirirken lublini pecenye diyonuz ya onu bandırıp bandırıp yiyodum süt yapıyordu 🤭kaynanam söylemişti

Akrep
                Papatya🌼
                Fil 🐘
                Mor 💜
                Bütün yemekleri severim ama en cok ciğer severim 😋

Akrep ve ya ben dahil olmamalıydım bu posta hemde bu saate 😂😂

Akrep eğer güzelse bana da söylersin izlerim senin zevkine güveniyorum 😍

Akrep ah ah keşke yiye bilsennm🤭mmm canım çekti eşimi marketemi göndersem😂

Sedaa ciğeri bir türlü sevemedim ya sevemediğim nadir şeylerden. İşin Ehline denk gelemedik herhalde😒😂

Lavinia_ tabi söylerim biraz müstehcen duruyor her an rota değişebilir😂