Arasemir11 ZRaporu yeni yılda bol altın gelsin diyecem ama imkansız 😂 Sağlık aşk para mutluluk huzur en güzel şeyler olsun bu yeni yılda
Aliciasierra ZRaporu mutlu olacağım , sağlıklı bir hayat ♥️ birde huzurlu mutlu yuva ♥️ve tabii hamile kalmamak 😅😅😅
Polyannacilik ZRaporu en önemli dileğim rabbim sevdiklerimle sınamasın musmutlu covidsiz sağlıklı ekonomininde düzgün olacağı bı yıl bekliyorm 🥳🍀🍀
Aysegul3434 Sağlık huzur ve 2021 den daha kötüye giden bir sene olmasın yeterli ülkemize sağlık ekonomik olarak güçlü bir sene olsun 🙏
Annafreud ZRaporu öncelikle nişanlımla beraber güzel bi evlilik, bolca huzur bolca sağlık bolca para ve yeni gireceğim işin bana şans getirmesini diliyorum
DnzZz ZRaporu sağlığımızın yerinde olduğu,huzurlu olduğumuz,mutlu olduğumuz,bütün kötülüklerden kötü kalpli insanlardan uzak olduğumuz ve yeni yılda inşallah ailemize minik bi üyenin geldiği yıl olur.
ZeynepSare9485 ZRaporu önce sağlık mutluluk huzur sonrada kızıma kardeş rabbim kimin ne dileği varsa herkese nasip etsin
Hello33 ZRaporu korona bitsin Sağlıklı bir bebeğim olsun Yuvamda huzur mutluluk bereket olsun Sevdiklerim yanımda olsun Daha çok iyi insan biriktireyim ♥️ Ehliyetim arabam ve okulum olsun Darda zorda açıkta kalan bütün kardeşlerime Allahım yardım etsin Herkesin herşeyi olsun kimse mutsuz olmasın 🤲🏻 Amin ♥️
AksoyS ZRaporu kocamin istedigimiz gibi isi olsun… Evim olsun. Rabbim sonra dunyayi bu virus den kurtRsin ulkemiz bu zor surecten ciksin… insallah Cekirdek bir Ailem olsun…