2110 Reglim yaklaşık 1 hafta kadar gecikti. Test yaptım bu şekilde çıktı. 1 kez korunmasız ilişkimiz oldu. Acaba bu kuruma çizgisi olabilir mi? Çünkü yaptım baktım yoktu 2-3 dk baktım. bir kaç saat sonra farkettim bu şekilde. https://imgyukle.com/i/kdCzi1
Akrep 2110 pozitif görünüyor. Bir kaç gün sonra tekrar deneyebilirsiniz rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏼Bekleyemem derseniz kan testide yapabilirsiniz🙏🏼
Gknlll 2110 benimdd 4 gün gecikti korunmasız isteyerek yaptık ama daha test yaptırmadım allahım gönlümüze göre versin devamlı takip ediyorum burda böyle olanlar çok var ve hep pozitif diyorlar❤️❤️❤️❤️
Nietzsche 2110 kuruma çizgisine benzemiyor çizgide pembelik var , siz daha iyi görürsünüz yakından. Pembeyse hamilesinizdir .kuruma çizgisi renksiz oluyor.
Twogirlmom Akrep yaa ben gebelik düşünmediğim zaman bile şu testi pozitif görme beklentisine giriyorum şimdi de görünce çok hoşuma gitti 😄😄
Akrep Twogirlmom bende iki kez test yapmıştım. Negatif olsun diye dua etmeme rağmen negatif görünce bi çökmüştüm 🥺😂😂 nedendir bilmiyorum insan üzülüyor 🥲 rabbim isteyene bakabilecek olana versin inşallah 🙏🏼🌹
2110 Akrep daha sonra teste baktınız mı çizgi varmıydı hiç ben bayağı bir süre sonra farkettim çizgiyi
Twogirlmom Akrep Amin inşallah aynen öyle hiç istemediğim zamanda bile bi yanım pozitif bekliyor belkide annelik ve kadınlık içgüdüsündendir
Akrep 2110 hayır hep tek çizgide kalıyordu. Aslında test süresi oluyor fazla bekledikten sonra çıkan sonuç şüpheli yani. Yerinizde olsam kan verirdim
2110 Akrep 8 aylık bir oğlum var. Bu ay yanlışlıkla oldu 1 kez ilişkimizde beklemiyordum çok ani oldu
Akrep 2110 rabbim taşıyamayacağın zorluğu vermez canım. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Haberdar et olurmu 🙏🏼