bitterdelisi24 Narenciyee ee söyleme sonra silersin ama bana da bırı sureklı oyle dese kendımı kotu hıssedıyorum :) ona hıssettirmemeye çalışsan
Narenciyee bitterdelisi24 anladı artık pimpirikli olduğumu dikkat ediyor da üşeniyor da galiba artık bide öyle denim bakalım ☺️
Aspirin Narenciyee ben olsam bende istemem. Çarsaf kirlendini fark edersem değiştirirm yoksa kinse beni çarsafı gecenın saatinde değiştirtemez. Eşimede karısmam simdiye kadar hastalanmadk merak etme sizede bişi olmaz. 😁
Narenciyee Aspirin hahah çocuk yokken böyleydim şimdi bide çocuk var yok kıyafetimden ona da bulaşır diye iyice kafayı yerim ben heralde 😂
Poinella Narenciyee surekli carsaf degistir yika filan cidden yorucu oluyor bu sekilde alismaya calis senin icinde iyi olur
Cikolatali-waffle Narenciyee canım o zaman çarşafın üzerine koruyucu ser hani şu bebekler için oluyot ya üzerine birdaha çarşaf ser. Çıkartır atarsın kpruyucuyu çarşafıda yıkamaya. Yorganıda atın üstünüzden batma öylece
Narenciyee Cikolatali-waffle ayy evet bi ara sırf bunun için alez almıştım üste onu seriyordum sonra bıraktım sermeyi durmadan nevresim değiştirir oldum 😏
Riri Narenciyee önceden hemen degistirirdim cok yorucu oluyordu Simdi sabaha birakiyorum sabah degistiriyorum
GevezeYazar Narenciyee El yıkama olayında birşey demiyorum ama bende nevresim değiştiririm, bebeğim var o yatağa çıkıyor sonuçta yüzü gözü değiyor. İlk o duşa giriyor bende o sırada değiştiriyorum, nevresim ve havlu konusunda tikim var sürekli değişir yıkanır
Narenciyee GevezeYazar ben çocuktan önce de böyleydim ama çocuktan sonra daha da arttı bu hele geçen yerdeki yolluklara bastık bebeğim emekliyor yatak odasına geliyor diye kaldırdım onları bile yıkadım benimkisi biraz takıntı boyutunda ama çocuk olunca daha da bi takıntı yapıyorum
Adsizbayan Narenciyee canm bende dikkat ediyorum tüm bu yazdıklarına ama özel durum için kullandığım çarşaf var ilişki plansız gelismiyorsa onu seriyorum plansız geliştiğinde nevresim degisiyorum sende direk bir çarşaf bulundur öncesinde direk üzerine şer rahat ve pratik oluyor
Narenciyee Adsizbayan evet önceden öyle yapıyordum bende sonra bıraktım sermeyi eşim pimpirikliklerim yüzünden soğumasın iliskiden diye şimdide nevresim konusuna taktım iste
Adsizbayan Narenciyee önce sen gir öyleyse duşa eşin dustayken direk değiştirirsin o çıkana kadar olmaz mi öyle de
Narenciyee Adsizbayan artık yardım etmiyor zaten tek değiştiriyorum iste asıl mesele değiştirmekten kurtulmak aslında ☺️