Sananebesalak Lagerthaaa valla ben de düşünmüştüm kızımı kayınvalideme bırakıp çıkmayı ama sonra düşündüm kızım olmadan yılbaşına girmek istemedim başka zaman çıkcam eşimle başbaşa yeni yıla kızımla gircem o uyuyo olsa da o saatte 😂
Lagerthaaa Sananebesalak 9 gibi çıkıp en geç 11 de evde olmam lazım acikir çünkü yine yeni yıla beraber giricez yani siz de böyle yapın isterseniz 😅
Lagerthaaa Hayat_ ben fazla takıntılıyım galiba alışverişe gittiğimde bile hızlı hızlı alıyorum herşeyi hemen gidip oğlumu almk için annem çok çok iyi bakar eminim ama içim hiç rahat olmuyo ben yanında olmadığım da sanki ona bişey olacakmış gibi hissediyorum :( inşallah rahatlarım biraz psikolojik olarak çok etkiliyor çünkü
Hayat_ Lagerthaaa emin ol oyle dusunme bende anneme hastayken kizimi verirdim ona bulaşmasin diye ama surekli aradim yemek yedimi mama ictimi napiyor 10 dk sonra yine arardim benim ablamda oyleydi mesela surekli oglum napiyor yedimi ictimi sinirlenirdim artik kapatirdim telefonu cunku gayet keyfi yerinde güzel bakiyoruz surekli araması dusunmesi bemi boğuyordu bende o yuzden artik aramiyorum hatta inan bazen cok sevdigimiz dizi cikinca kizimi anneme birakalim sabaha kadar izleriz diyoruz rahat ol alisverise gitmek demek gezmek demek cocugumuzu sevmiyoruz annelik yapamiyoruz demek degil en cok biz severiz evladimizi o dusunceyi at kafandan sen mutlu olki mutlu evlat yetistir
Lagerthaaa JartiyerliKedi benim oğlum memeye çok düşkün en fazla 2 saat ara verebilirim ama o gün de içmek istiyorum 😂 uykunun dışında zararı olmadığını bilsem içerim 😂
mamacita Lagerthaaa sütünüzü sağın o zaman dondurucuya atın 2 saat için cikmanjza değmez hakkını verin gitmisken😂
Nursenapoyraz Lagerthaaa valla 3-5 saat değil 1 gece vereceğim. Zaten kardeşim de var. Bakarlar. Eşimle buna ihtiyacımız var.
Lagerthaaa Nursenapoyraz büyükse olabilir tabi benm oğlum daha küçük gece arar beni ☹️ keyfinize bakın iyi eğlenceler valla 🥳🥳
bitterdelisi24 Lagerthaaa çalışmak zorunda olanları dusun hergun bebeklerinden ayrılar.. böyle yapma cocuk bu sefer senden hıc ayrılamaz ben anneme bırakırım ıkı uc saat gelmem hıc benı aramaz bile
Lagerthaaa bitterdelisi24 iki tarafında tek torunu oğlum o kadar çok üstüne düşünüyorlar ki bunaliyorum kötü bişey yaptığım ama pek göstermiyorum bunaltıcı çünkü pek birakasim gelmiyo ondan
Lagerthaaa Sananebesalak oğlum çok küçük 5 aylık ilk defa ayrilcaz dururmu durmaz mi bilemedim ondan 1 2 saat diye düşündüm ☹️ yada anneme Derim miziklama başladığında cagrir artık bizi
Aspirin Lagerthaaa ahh bnmki 5yasında bir defa 3.5 yasındayken cemadrian konserine gitmiştik kororndan hemen önceki aevgililer gününde ilk ve son oldu corona sağolsn şimdide ikinci bebişim var 3yıldn önce cıkamam yine ben :(
Yasak_elma JartiyerliKedi Haha kız allah seni büyük birşeyimi evde unutmuş gibi hissediyorum ne kız😅Ama doğru bende çocuklarım olmadan yanlız dışarıya çıktığımda elim kolum boşlukta bom boşmuşum gibi hissediyorum kendimi ya😃Iyice alışmışız biz onlara yapışık gibiyiz ya sürekli ondan canım😊
Lagerthaaa Hayat_ insanın aklı kalıyo işte yanlış ama arıyoruz ister istemez😅 canım annem her defasında sabırla açar telefonu🤣
Lagerthaaa Nursenapoyraz anladım eglenmene bak bende öyle yapmayı denicem ama eşime dün yemeğe mi çıksak dedim bebeği de götürelim dedi bilmiyorum ona sürpriz yapicaktim gerci
Sedaa Lagerthaaa bende eşime dedim cocuklari anneme bırakıp, başbaşa gezip tozalım dedim 😄 yok ben onlarsız eğlenemem dedi 😂😂 biri 2,5 diğeri 1,5 yaşında. Nereye gitsek hep birlikte gidiyoruz. Eşim cocuklarından ayrılamıyor 😄
Lagerthaaa Sedaa başbaşa vakit geçirmek lazım bizim hiç vaktimiz olmadı evde bile yanlız kalıp vakit geciremez olduk cinsel hayatımız sıfıra düştü resmen bı resetlemek lazım yılbaşında😅