Mera3939 Olivetti bence test yerine prezervarif hap igne vs…ne gerekiyorsa onu yapayim daha mantikli😂😂😂😂
Mera3939 Nietzsche ilk. Hamileligimde gec dollenme ile oldu adet.oldum sandim meger yerleşme kanamasiymis🤦♀️ en iyisi kan vermek kizimlada cikamam. Esimee soyluyorum ihtimal vermiyor. Aklina gireyimde gotursun saglkk ocagina bari
Nietzsche Mera3939 bence de garanti olsun ,git ver kurtul .orda görünce kesin reglide olursun 😂 genelde öyle oluyor . Ama ilk çocuğunda geç döllenme olmuş ya bi işkillendim 😂
Mera3939 Blondie forumun en yaşlısı benim😅 goruntu.olarak kimse inanmiyor ama ruhen ve zihnen çökmüş durumdayim🤣
Blondie Mera3939 belkide değilsindir canım yinede test yap icin rahat olsun bende oğluma geri cekilmeyle hamile kaldım şok yaşadım 😂 testini yao negatifse bence baska korunma yöntemi kullan
Mera3939 Blondie oyle yapayim cnm sagol bende cok ihtimal vermiyorum aslinda ama duzenli olunca ve 8 gun gecikince acaba mi dedim hayirlisi diyelim🥰
Blondie Mera3939 yok kız yine gencsin baksana ne güzel enerji dolusun 😂 çökme çökme hayat kısa tadını çıkar 😂 ben yasim küçük ama bedenen cok yoruldum 2 çocukla 😒😒😂
Mera3939 Blondie anlayabiliyorum ben tek cocukla bittim.seni düşünemiyorum bile😬 ama gençken enerjinde fazla oluyor tahammulunde bu yaslarda bunyede kaldırmıyor psikolojide korkum o yüzden ya zaten😬
Blondie Mera3939 bence sen benden daha gencsin ben çöktüm gittim ah bugun ikiside durmadi çöküşlerdeyim bitkinim tahammulum yok sinirimden patliyorum 😒😂
Nietzsche Mera3939 ay o zaman sonucu bekliyoruz ,sen kendini daha iyi bilirsin , ilk miniğin kaç yaşında 🤭
Mera3939 Nietzsche 2 yasina girdi 1 ay once 🙈 2 yas sendromunu dibine kadar yasatiyor bana ayni durumlari yasamak istemiyorum 😬😬😬
Nietzsche Mera3939 yaa küçükmüş daha ,yaşım 39 deyince büyüktür sanmıştım, hamileysen de iyi olur demiştim 🤭 ama baya küçükmüş,hayırlısı olsun