Aliciasierra Arslan60 diyosuuunnnn🤨🤨 dur bunu eşime deneteyim barii belki buluruz sana dua ederim 😄😄😄
JartiyerliKedi Aliciasierra Ozge49595 Cikolataliparfe Kızlar küçük bi tüyo vereyim her kadında aynı yerde olmaz ama genellikle parmağınıızı içeri soktuğunuzda şu kısıma denk gelir [upl-image-preview url=//i.imgur.com/MW3kDba.jpeg] Ha oda olmazsa G noktası aşısı diye bisi var onu bi araştırın derim😇
Aliciasierra JartiyerliKedi aaaaa denemek lazım. Kiz aşısını hiç duymamıştım ona da b8 bakayım bulamazsak aşılanirizz nolacak 😄😄😄
JartiyerliKedi Cikolataliparfe 😂kuzum ben yaptıramadım şükür ihtiacım yok 😂😂ama duydum dolgu gibi biisu yapıp vajinanın içini şişirip g noktasını büyütüyorlarmış ama geçici bisi ömürlük değil 🤭
Cikolataliparfe JartiyerliKedi aman olmasın canım ya bende eşimle ilişkide orgazm sıkıntısı yaşamıyorum ama bu g noktasını merak ediyorum 😆
Hayirlisibegulum Cikolataliparfe parfe hanımcım daha ne istiyorsunuz 😂 eşinizle ilişki sırasında orgazm olduğunuza göre g noktasını bulmuşsunuz 😂 lütfen orgazm bile olamayanların hakkını gasp etmeyin 😂😂😂
senOlsanBari Cikolataliparfe iyide ilişkide orgazm oluyorsanız zaten g noktası uyarılıyor demektir elinizle neden arıyorsunuz 😂