Nayino Arasemir11 Gündüz sütten takıyorum da gece çıkartıyorum onu da görünce canım sıkılıyor işte benim bilmiyorum çok mu takıyorum acaba
Nayino Yasak_elma Aynen ne kadar da olsa bıçak anestezi sonuçta ama yapacak bir şey yok gerekirse olacak artık
Yasak_elma Arasemir11 buzunmu?? sanmıyorum emzirmeye ne gibi zararı olsunki ilaç değil ya sonucta masaj yapacaksın.Buzu direk tenine sürme ince bişeye sarıp öyle yap masajını
Nayino Arasemir11 Demi insan böyle sütyeni çıkarınca bi özgüveni gidiyor resmen bir aşağı da bir yukarı da gibi baksan sağa sola dönük gibi 😂😂😂bağımsızlıklarını ilan ettiler resmen
Yasak_elma Arasemir11 Banada ip pek mantıklı gelmedi.Cünkü o şekilde bütün ağırlıklarıyla beraber yer çekimine mağruz kalıyorlar😂😂
Sananebesalak Arasemir11 hiçbir egzersiz dikleştirmez canım ben çok araştırırım ameliyattan başka çare yok
Arasemir11 Nayino 😂😂 egzersizler le bsey olmuyor ama ameliyat olmak gerek yapanlar var fayda görmemişler
incilikaftan Arasemir11 Ya kızlar saçmalamayın buzun bir faydası olmaz öyle bişey olsa herkes ameyliyatsîz sporsuz onu yapardı 🤭😂❤️
Arasemir11 incilikaftan hahah napim canım ameliyat olmuyacam o yüzden diger teknikleri uygulamak istiyorum emzirmeden sonra eski halinden eser yok 🥰
Nayino Arasemir11 😂 Ay gülüyorum sonra ağlayasım geliyor. 🤣🤣🤣Neyse biraz daha başı boş takılsınlarda sonra görüşcez ikisiyle de 😂😂😂
Popy_ Arasemir11 emzirme sonrası sarkık ve sönük olan memeye tek ve etkili çare ameliyat bence ya aaah aaah
Nurrr98 Bir yerde okumuştum. Yüzmenin inanılmaz etkisi oluyormuş. Spor salonu varsa yakınlarınızda deneyebilirsiniz aslında.
Yasak_elma incilikaftan buzu direk uygulamayacaksınki zaten.Temiz ince bir beze sarıp öyle yapacaksın masajı.
Arasemir11 incilikaftan baktın emzirme bitti ameliyat olurum ama eşim çok karşı yaa diyor neyine doğallık GüZl falan 😂sırf ameliyat olmamam için