MiniMinnakk DnzZz Bende memnun oldum canım benim hoşgeldin, hiç öyle düşünme her yaşın ayrı güzelliği var. Önemli olan her yaşı tadında yaşamak 😇
Deleted11 MiniMinnakk 23 yaşındayım, 22 aylık güzeller güzeli bir kızım var, aslen mardinliyim ama İzmir’e gelin geldim ☺️ Bu kadarcıkk 😂 Hoşgeldiiin 🌸
Sunrise MiniMinnakk selam 20 yaşında minnoş biriyim😁 2 şubatta ikinci yılımıza giricez♥️açıkögretimden üniversite okuyorum ayrıca eşimin restoranı var orayada gidip gelip çalışıyorum onu dışında evdeyim🥰
MiniMinnakk Sunrise Maşallah Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin kuzum 💜İşinizde de bereket, bolluk versin inşallah. Memnun oldum 💜😇
Twogirlmom MiniMinnakk merhaba canım bende mersinde oturuyorum doğma büyüme mersinliyim 24 yaşında iki kız annesiyim 6 yaşında ve 5.5 aylık 😘😘 memnun oldum
MiniMinnakk Twogirlmom Ay nasıl güzellerdir, benimde kızımla aynı biride ablası gibi desene bir sürüü arkadaşı olur burda💜😇Çok memnun oldum kuzum, kocaman öpüyorum.
Deli-hatun MiniMinnakk Hoşgeldin canım. Ismim derya geçen ay 27 bitti 28 yaşımdan gün aldım 1 ay sonra 3 yaşına giricek kızım 4 buçuk aylikta 1 tane oğluşum var kastamonuluyum kastamonuda evlendim kastamonuda yaşıyorum 3 buçuk yıllık evliyim. Tanıştığımıza çok memnun oldum 🥰🥰😘😘😘
MiniMinnakk Deli-hatun Rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin inşallah maşallah kuzum. Kastamonu Zonguldak’a Yakın birazcık. Memnun oldum bende çok 💜
Deli-hatun MiniMinnakk amiiinnn canımmm. Evet birazcık yakın daha önce bi 5-6 sene evvel gitmiştim zonguldak ereğliye
TombulHatun MiniMinnakk Hoşgeldin🙂 29 yaşındaym 9.5aylık bi kıızm var doğma büyüme istanbuldayım aslen Giresun. Muhasebeciyim forumun tombuluyum 😂😂
MiniMinnakk TombulHatun Çokta balsın💜 Kızınıza kocaman öpüyorum. Çok memnun oldum kuzum. Bende inşallah aranızda miniminnağınız olurum 🙈