Şuan prezervatifle korunuyoruz ama korkuyorum açıkçası bebeğim daha 2 aylık aranızda hamile kalan var mı bu şekilde?

durununannesi var ben hem prezervatif + geri çekilme ye rağmen hamile kalmışım 6 gün grciken adetimin sonucunda 3250 küsür beta hcg cıktı kan tahlilimde ve kızım daha yeni 16 aylık oldu hiç istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum

Karagul23 ilişkinin başında mı takıyorsunuz ortasında mı? Bi de patlak falan yok muydu farketmediniz mi

PiTi Allah Allahh öyle mi oluyormuş hiç duymamıştım bende prezervarifle hamile kaldım ama hiç tarihine bakmamıştım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• PiTi bunu yanıtladı.

Annesivekizi ilişki başında takıyoruz gördüğüm kadarıyla patlak yoktu o kadar detaylı incelemedim

durununannesi biz de prezervatif kullanıyoruz kızım 4 aylık ikinciyi istemiyorum kesinlikle geçenlerde kılıf içimde kaldı yarısı yarısı dışardaydı bişe çıkmamıştı dışarı ama şuan çok korkuyorum adet olmayı bekliyorum olursam adak adicam yani o kdr adet olup hemen sprial taktırmayı düşünüyorum yine hepsinden iyi o

durununannesi ya korkutmayın beniii 🙈🤦🏻‍♀️ geçen zevk suyunda da sperm olur yazanı gördüm bundan sonrası Allaha emanet 🤦🏻‍♀️

PiTi ayy belkide anammm dikkat edeyim şu ann istemesemde condim kullanılamaz spiral takılana kadar

• PiTi bunu yanıtladı.
              • PiTi bunu beğendi.

PiTi en iyisi ilişkiye girmemek ama öyle de olmuyor be bacımmm 😄

• PiTi bunu yanıtladı.
                • PiTi bunu beğendi.

PiTi yaşım tutmadi aslinda 2. Bebemi sezaryen oldum ama 24 yaşındayım olmaz dedi doktor 😥😥😥 3 seneye 2 çocuk sığdırdım bacım artık çok korkuyorum

• PiTi bunu yanıtladı.
                  • PiTi bunu beğendi.

Aliciasierra ay çok zor çiçeğim ben de 4.5 yıllık evliyim valla iki çocuk yeter allahım isteyene versin benimkilere de sağlık uzun ömürler versin dedim hep ama evet yaşın küçük ben 31 yaşındayım ordan kurtardım. Ama yaşın tuttuğunda küçük bir operasyon ile halletilebilirsin

PiTi aynen bende öyle diyorum rabbim olmayanlara versin bize de sağlıkla.hayurli evlat olarak büyütmeyi Nasib eylesin ♥️ ayy insaAllah valla yaptırırım bende çünkü ben ceket atsa hamile kalanlardanımm 😅😅😅

• PiTi bunu yanıtladı.