Birakrepkadini buket2020 bu yorum baya sert olmuş keşke bu kadar kırıcı olmasak ya. Çok acımasızca davranmissiniz
Osana Birakrepkadini sorun degil yapacak bisey yok saolun ama bunları göze alıp yazdım buraya iyi kötü yorumlar iyi gelenlerde oldu bana tessekur ederim ben aslında bunları yaşadığım kötü aile hayatıma bağlıyorum yaşadığım tranvalara psikoloğa gitmek birine yüz yüze bunları anlatamak zor olacak inşallah kendi kendime halledebilirim belki ilac kullanmaya başlarım bir şekilde düzelir
buket2020 Birakrepkadini ama yemin ederim böyle hem sinir oldum o çocuga üzüldüm anne olarak insan hemen evladı düşünüyo kendi kötü aile hayatına bağlıyo yaşadıklarını ama onun çocuğa sunduğu ailede aynısı çocuğuda ilerde ne yaşıcak oda aileye bağlıcak ne diyim Allahım korusun o yavruyu 😔
Manuka10en Birakrepkadini aynen, dünya küçük kimseyi kınamamak lazım, aynı şeyi kendi evladıyla sınanmayacağını nerden biliyorsa, yazık ya kimseyi kınamayın, kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz demiş peygamberimiz.
Osana buket2020 ben çocugumaa her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum yaşadıklarımı ona yansitmamaya çalışıyorum asla çok çokta iyi bir anneyim hatalarımın farkındayım düzeltmeye çalışıyorum şuan bir yol ariyorum insanız öyle olmasa hiç rahatsız olmadan vicdan azabı çekmeden yasamaya devam ederdim babasi vilayetinin istiyor vermedim bensiz büyümesini isteseydim kötü bir anne olsam verirdim kafama göre takılırdım ama yapmadım asla aslada yapmam böyle bisey
Osana Heka babasinda kaldığı zamanlar sadece çıkıyorum dışarı 3 yaşına kadar ben getirdim şimdi kreşe verip ise gireceğim
Bsrkaya Benim okurken aklıma takılan tek sey. Sen bunları yaşarken çocuğa kim baktı.? İçkili kafayla falan belli ki hergünun dolu dolu geçmiş. Biri gitmiş biri gelmiş bar içkili mekan gezmeler falan derken cocuk daha 3 yaşında. Yani bayaa yaramaz ve enerjik olduğu yaşlarda. Çocuğa kim baktı ben gerçekten onu merak ettim. Söyle birsey soliyim insanın bir süre sonra midesi almaz. Yani herkesle bir ilişki kurup yatmak inan kolay değil. Sen bi yardım al bence. Yazık çocukta etkilenecek benim tek derdim o. Aslında bu psikolojik bi sorun da değil hersey sizin elinizde ama anlayamadım nasıl bu kadar yenik düştüğünüzü
Osana Bsrkaya çoğu evliliğimden önce oldu evlendikten sonra evliligim sürdü boşandıktan sonra 5 ilişkim oldu sadece 1 senede 5 kere dışarıda kaldım her zaman çocuğumla kendim ilgileniyorum öyle sex için çocuğumu atan oralara buralara bırakan biri değilim asla babasinda yada annemde kaldığında dışarıya çıktığımda yaşanan olaylar bu yasa kadar hep kendim ilgilendim baktım
Sananebesalak Bsrkaya valla benimde aklıma ilk o çocuk geldi benim de 3 yaşına gircek kızım var ben onu bırakıp tek başıma içmeye gitçem filan Allah yazdıysa bozsun 😢
Bsrkaya buket2020 yorum baya sert olmuş okurken bile ağzım açık okudum. Bu kadar böyle düşmana saydirir gibi saydirilir mi canım tovbe yarabbi güzellikle söyle ne soyliceksen. Hahh simdi sen azarladın oda hemen dediğini yapcak 🙄
buket2020 Bsrkaya sence yaptıkları sert olmayacak gibi mi ben benim dediğimi yapacak demiyorum benim düşüncem bu şekilde hanfendi
Bsrkaya Osana ne güzel dediğim gibi yardım alıp asabilirsiniz bu durumu. Kızınızla vakit geçirerek dolu dolu yanii istedikten sonra hersey yapılır
Osana Bsrkaya en kısa zamanda doktora gideceğim baş edemiyorum tek başıma ve bu ortamlardam uzak durup kendime daha sade bir hayat kuracağım kesinlikle
Deleted_1 Bence tövbe et rabbim affetsin evladını düşün büyüdüğünde sizin bu yaşadıklarınızı öğrenince ne düşünüp hissedecek ya oda örnek alıp aynı hatayı yaparsa yadırgamıyorum sizi ama zinalar almış başını gitmiş gecelik ilişki nedir yahu bunları böyle hafifletecek cümlelerle anlatmayın zina yaptım günah işledim de böyle rahat rahat anlatınca insanın zoruna gidiyor bence tövbe et namaza başla yarın öbür gün biriyle evlenince vicdan azabı çekmemiş olursun 😞🥺
Rouge Osana onlar profesyoneller ve bunun için varlar inan garipsemezler sen bir tek seni biliyosun o yüzden
Osana Rouge belkide doğru söylüyorsunuz ama çok zor anlatamak gercekten birde çevrem hiç inanmaz böyle şeyler yaptığıma her beni parmakla gösterir işte değişik bir ruh halindeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum ben böyle olmasam evliliigm böyle olmazdı bunlar yaşanmazdı belki bir şansımız olurdu odur budur bir sürü şey düşünüyorum aklımı yitiricem diye korkuyorum
Deleted19 Osana bar ortamlarına gitmediğin sürece instagramı kapatıp yeniden bi hesap açarsın tiktok da kullanmayıver düzgün ortamlara girdiğin sürece kurtulursun senin elinde bara gitmek yerine kızınla ilgilen erkeklerden medet umma
taricat Osana sen artık geçmişi düşünüp dizlerini dövmek yerine şimdiye bak ve geleceğini doğru bir yola sokmaya calis. Kendine hakim ol evladına yarın öbür gün laf getirme . Tek gecelik ilişki yaşayanlara ne deriz biliyorsun değil mi ? Kusura bakma çok güzel de konuştum seninle ama bunu da söylemek zorundayım dost acı söyler yarın öbür gün cevrendekilerin soylemesinden iyidir belki agirina gider de daha çok hirslanirsin tamamen aklından siler atarsin hayatından çıkarırsın böyle şeyleri … Allah yâr ve yardımcın olsun .
Aspirin Osana güzelim sen zaten saa ilişki yasadın mı daha önce diye soran erkekle evlenerek hata etmişsin en bastaki hata bu. Hadi o sordu diyelim sen niye sölüyorsun sölmek zorunda değilsin hakkınada girmiyorsun aç aile ilmihalini oku dinimiz ne diyor bir kadının geçmiş namusunu kocası dahi soramaz çünkü günahına şahit tutmuş olma diye hatta günahlarımızı kimseye anlatmamalıyız her neyse olan olmus ben seni cok iyi anlıyorum benim cinsel ilişkim olmadı ama cok sevmiştim bir kere ve cok boslukta hissediyordum kendimi o açığı kaptmak için bende barlara gidiyordum (alkol almama asla yanlıs birsey yapmayayım diye) ama okadar cok tanıstıpım erkek olduki ama hepsi muhabbette kaldı sınır cizecek olan sensin orada. Cinsellik sevgi açlığından oluyor maalesef babadan alınamayan sevgiden kaynaklı. Benim öyle bir sorunum yıktu şükür. Bak sen arkadaslarn dediği gibi git psikoloğa bende gidiyorum bazı seyleri analtmaya cekiniyorm ama snra diyorm ben size bunu anltmaya utandım ama abuda cardı diyorum hiçte yargılanmıyorum. Denemelisin bence. Tabi maddiyatınında olması lazm bir miktae git demekle olmuyor.
Osana Aspirin çok saolun devlet destekli böyle biyerler varımdır ne kadar güvenilirdir bilmiyorum ama bakacagim