Lucesme [upl-image-preview url=//i.imgur.com/blZg37L.jpeg] Umudumu yitirmek üzereyim cok yoruldum artık 😭😭 buda kendi çizgisimi nedir bilemedim hersey üst üste geliyor Adet yarın
Elhafnurr Lucesme Bende bı çizgi gördüm adetiniz geçsin testi tekrarlayın ya da kan verin sonucu buraya yazarsanız sevinirim rabbim kucağınizi doldursun inşallah 🤲🏻💓
Beybii Bende görüyorum ki adetiniz geçmemiş bu kaset testler adetten 5 gün sonrası için kesin sonuç verir erken gebelik alin ben daha önce yaptığım da hiç yeri bile belli olmuyordu ümidini kaybetme
Ariel Lucesme bir hayalet çizgi görüyorum sanki☺️ adetiniz 2 3 gün geçtikten sonra tekrarlayın ve kan verin stres yapmayın varsa bile görünmemesi normal bu testlerde erken yapmışsınız çünkü
Ariel Lucesme inşallah 🙏 eğer sabırsızlanıyorsanız sonuç için bugün de verebilirsiniz kan testi. Yeniyse bile çıkar yani 15 20 ile öğrenenler bile var
deleted_6218 Lucesme bende adet günü yaptım başta oyleydı sonradan belırgın oldu kan verdım ılk gun 37 Ikıncı gun 67 falandı sanırım geç döllenme