• +18
  • Kocayı baştan çıkaran mesaj önerisi

Kızlar hiç bu konularda bilgili değilim eşime hiç öyle mesaj atmışlıgm yok . Son birkaç aydır aramız çok kötüydü boşanma mevzuu bile geçti ama düzeldik tabi soğukluk var bugünde doğum günüydü kutladım işten geldi bir saatliğine ama hala bir soğukluk var bunun icin yatak olayını devreye sokmak istiyorum şuan işte ne desem de etkilense gece gelmeyi dört gözle beklese . Bu arada hatalı olan benim o yüzden telafi etmek istiyorum hemde aramızı düzeltmek istiyorum lütfen yardım . Eve gelince de nasıl bir performans sergilemeliyim nasıl yaklasmalıym gecelik giyeceğim hem doğum günü olduğu için hemde aramız soğuk olduğu için böyle birşey yapıp şaşırtmak istiyorum iki buçuk yıllık evliyiz . Öyle delirsin ki tüm yaptığım şeyleri unutsun mutluluktan istiyorum 🤭🌝

Bugün sana herşeyi unutturacağım..
    yazabilirsin🙈 Sonra geceliğini giy saçını makyajını yap, odayı loş bi hale getir mum falan.. ve tüm gücünü göster 😂

Sexy bir takım giyip foto çek at ve özlediğini söyle uçarak gelir 😂

JartiyerliKedi ay adam tiksinir mi bilmiyorum hiç cinsellik konuşmadık ağır gelir mi bu da hoslaniyor mu böyle şeylerden bilmiyorum çünkü 😂