Birrkahveee mamacita Evett bu da olabilir ama daha farklı ne diyebilirim ya hevesli hevesli gelsin istiyorum
Birrkahveee Birmelekannesii mum yok yaa off 😂 napsam . Tüm gücümü gosteremiyorum utanıyorum napacagimi bilmiyorum ilişki sırasında
Birmelekannesii Birrkahveee bende çok utanırdım valla ama yatak odasında ayıp yoktur derler 🤣 zamanla alıştık artık🤣
JartiyerliKedi Birrkahveee Benim ufaklığın senin ufaklığa selamı var öpücük yolluyor de ama başına gelebileceklerden sorumlu olmam ona göre 😂
Birrkahveee JartiyerliKedi ay adam tiksinir mi bilmiyorum hiç cinsellik konuşmadık ağır gelir mi bu da hoslaniyor mu böyle şeylerden bilmiyorum çünkü 😂
ipeksi JartiyerliKedi yok ya ufaklık kısmını beğenmedim benim fıstığın seninkine ihtiyacı var desin sgsjgssh ay daha komik adamı güldürür valla
JartiyerliKedi Birrkahveee '‘Mis kokulu, lezzet pınarı, sulu şeftali yemeye ne dersin aşkım?’'Tüm arzular tavan anında😂😂
Birrkahveee ipeksi demi birde eşimde alışık değil belki o ağır gelir tiksinir bilmiyorum hoşlanır mı bu tarz şeylerden 😂😂😂
Birrkahveee JartiyerliKedi masalahhhhh sende de ne güzel şeyler var öyle başka ne diyebilirim sen söyle ben içinden seçeyim bari kız 🤭
Yasak_elma Birrkahveee Hangi adam baştan çıkarıcı laflardan sözlerden mesajlardan tiksinir söylermisin.O adamın erkekliğinden şüphe ederim ben😒
Birrkahveee JartiyerliKedi Soylicem kız aralarindan beğendiğimi yazayım işte hem hoşuna gitsin hemde etkilesin çokta abartili olmasın belki igrenir