Deleted16 Kızlar ben borsadan ekonomiden çok az anlarım. Anlayamadığım doların ciddi bir düşüşe geçtiği..Fakat Zara olsun Bershka olsun. Hiç bi şekilde fiyatları düşmüyor takip ediyorum hala aynı. Nedeeen 😖
incilikaftan Deleted16 bugün H&M den düz siyah boğazlı tişört aldım 80₺ verdim. Kazak aldım LCWden 150 verdim. Daha da hevesim kalmadı almaya.😕😕😕
Yasak_elma Deleted16 tek zaramı addax mı bacım marketlerdeki fiyatlar bile aynı.Artık ucuz diye bi bebek bezi yok.Bebek bezlerinin en uygunun bile adeti 2 lira gerisini sen düşün.Bu fiyatlar çıktı ee aracıda üreticide satıcıda aldı tadını indirirlermi dolar bahane onlar için zam şahane
deleted77 Deleted16 Zara Türkiye ye dolar bazında geliyor bu yüzden de fiyatlar diğer ülkeler ile sabitli 😊
Mathilda6 Deleted16 banada aşırı saçma geliyor zamlar geri çekilcek dendi her şey yine aynı Allah milletin yardımcı olsun insanlar belediye ekmeği kuyruguna giriyor gördükçe olmayanı dinledikçe üzülüyorum şu güzelim ülkenin geldiği hale
Deleted16 incilikaftan kız yine çok iyi fiyata almışsın ben 260₺ aşağısında ürün bulamıyorum. Kıytırık kolyeler bile 200-300₺ 😖🤦🏻♀️
incilikaftan Deleted16 zaraya adım atmadım daha atamam da zaten 🤭🤭😂😂 Stradivarius daha uygun ama diğerlerinden
Deleted16 PiTi kııız son 3 aydır bende küsmüştüm uygulamayı bile sildim. Allahım bugün triko bir elbise ve ceketini gördüm ikisi toplam 900₺ yapıyor 😣😣 yani zorlasam alınır ama o paraya değmez yazık günah. Ay yazık bize ya 😕🙁
PiTi Deleted16 ay son zamanlarda kalitesi beğenmiyordum eşimle benim montum cortladı hemen renk attı düşmeler düştü fermuarlar bozuldu saçma saçma işler. Ben de ev için Zara Home dan kırlent bakıyım dedim 400-500 ler havada uçuyor şaka gibi ya
Ayysssn Hep beraber dikiş kursuna gidiyoruuzz kendi zaramızı kendimiz yapıyoruz gençler 😀 Şimdi zara düşünsün😏😏
Deleted16 Ayysssn kız o kumaşları nasıl bulcaz 😀[upl-image-preview url=//i.imgur.com/vawB5bF.jpeg] Bana bunu dikseler 400₺ alırım valla 😀😀😍
Deleted16 incilikaftan kız bende girmiyorum hiç onlineden takip ediyorum ama peess fiyatlar gram altınla yarışıyor 😣 stradivariusda da binde bir beğendiğim çıkıyor yine bi bakınayım aynı fabrika çıkışlı dimi bunlar
taricat incilikaftan al benden de o kadar . Hep orda burda okuyorum millet alıyor falan ben daha zara dukkanina girmedim ömrümde nasıl birseydir ne satılır ne vardır hayatta bilmem . Fakirlik böyle birsey 🥺
incilikaftan taricat benim için marka farketmiyor göze hoş gelen kaliteli herşeyi severim ama siyah aşığı olduğum için zara da daha güzel şeyler var ama bu fiyata alirsam çocuğum adına üzülürüm o parayı kazanmak için akşama kadar belim bükülüyor tabiri caizse.🙏🏼
Deleted16 taricat aşko geçen yıla kadar LCW den tık fazlaydı fiyatları yoksa abartılacak bir şeyi yok. Ama dolardan dolayı aldı başını gidiyor. Bir de euro üzerinden fiyatlar veriliyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ay bi düşse ahhh 😖😖
Deleted16 incilikaftan bende öyle kız her yerden giyinirim ama artık pazar bile fahiş fiyata hırka ceket satıyor. Ee alırsam da marka alırım diyorum ama zorr çok zor bende rızkımızı alıpta oraya yatırmak istemiyorum 🙁
incilikaftan Deleted16 bak mesela ben zara mango koton gibi mallar talepten fazla dikilirse sosyete pazarların da satıyorlar ben kapıyorum güzel şeyler ☺️😀😀😀