KirmiziOjeli Deleted16 işin komik tarafı Zara yurtdışında pazar malı gibi görülen bi marka ama bizim ülkemizde lüks sayılıyor. Bebek ürünleri dışında da beğenmiyorum çoğu ürününü allahtan😅 Yükselen fiyatların düştüğü hiç görülmemiştir maalesef düşmesini unutun😐
Deleted16 KirmiziOjeli evet ona yanıyorum bende. montlar 30 euroya kadar bile düşüyor orda. Ben çok beğeniyorum ya 😕 ocaktan sonra fiyatlar düşer diyolar ama inşallah bekleyeyim 😣
Popy_ Deleted16 hayatında hiç oralardan bişey almamış olan ben 😅 biz fakiriz de giremiyoruz oralara şükür gönlümüz zengin 🤑
Ortasekerlikahve Deleted16 bende anlamıyorum hiç ama dün ogla bez siparişi verecektim Eylül sonunda aldığım bez 190 TL idi şimdi 490 TL olmuş şok oldum ya daha 1 hafta önce 294 TL idi favorilere ekledim fiyatı düşerse alayım diye
Ortasekerlikahve Deleted16 Hemde ne fazla 300 TL zam mı olur beze alt tarafı çocuk bezi. Daha önceki fiyatını bilip almasam amenna dicem ya birde Prima falan değil ha bilinmedik bı marka
Deleted16 Ortasekerlikahve şaka gibi gerçekten özelliği neymiş acaba da safir pırlantamı üretiyor 🤦🏻♀️
Emorfo Almanyada yaşıyorum bugün 900 euroya tam 38 ürün aldım indirim vardı inanılmaz ama türkiyede gerçekten çok abartı fiyatlar malesef