Deleted16 Ayysssn uyandığında yapıcaksa eğer uyandır kız😀. Benim eşim yapmaz diye düşünüyorum kıyamıyorum kaldırmaya 😀😀
JartiyerliKedi Deleted16 bisi diyimmi bana doğumdan sonra bi istek gelmişti aman aman adam kaçamaya delik arıyordu 😂😂
Deleted16 JartiyerliKedi hahaa 😀😀 kızz muhtemelen bana da gelir şu7 ay deli gibi azgın azgın dolanıyorum evde gün içinde sapıkça mesajlar atıyorum 🤣🤣 ama hoşlarınaa da gidiyor bencee eşim hiç şikayetçi değil hee 😀😀
JartiyerliKedi Deleted16 hahaha bizde 9 ay ben kaçtım eşim kovaladı doğumdan sonrada eşim kaçtı ben kovaladım kaçan kovalanır misali 😂
Twogirlmom Sessizlik aynen öyle hatta ben istekli olduğum için ve eşime de belirttiğim için daha önce kendimi tek sanıyordum çünkü çevremdeki herkes cinselliği sadece erkek ister erkek zevk alır ayy kadınlar için çok kötü diye anlatıyor Du
Sessizlik Twogirlmom Bilmiyorum ama kötü bir durum helede insan kndi fark edince kendini bir sex oyuncgi gbi hissdyr
Twogirlmom Sessizlik eşime diyordum ki ya ben mi tuhafım bi tek ben mi istiyorum sadece benim mi hoşuma gidiyor 😄 saçmalama onlarında gidiyordur ama söylemiyorlar ayıplanır diye
JartiyerliKedi Sessizlik 2.gebelik ama ilk doğumdu ilk gebeliğimin 9 haftada kalbi durmuştu yani ilk sayılır bu