Sorum baslikta kızlar. Kızım 18 aylık. Uyku problemleri başladı, gece uyanmalar, çığlıklar, direnmeler. Doktor günde 1 defa olacak şekilde verdi. Kullanan oldu mu?
Bebekler için atarax kullanan var mı?
bbg Alerji ilacı die biliyrm ama uyku vs de yapıyor çok güzel
Ay ataraxı benim dedeme vermişti doktor. Uyuşturuyo diye biliyodum çok şaşırdım şuan . Çcugum yok ama sabrederdim kullanmazdım heralde
bbg yan etkisi ilcn uyku cnku verilir böyle durumlrda
- Düzenlendi
bbg Doktor yazdıysa mutlaka kullan onlardan iyi bilemeyiz burada herkesten her kafadan farklı bir ses çıkar . Hiçbir doktor bir bebeğe zarar verecek bir ilaç vermez . Hem evladının huzursuz olup çığlık cigliga ağlaması mi iyi uyku düzensizliği vs o yavruyu nasıl yoruyor nasıl huzursuz ediyordur .. doktorunuza güvenin ben de o ilacın bir degisigini kullanıyorum 3 aylıktan beri şuan 2 yaşında hiçbir zararını görmedim . Ayrıca alerji ilacı uyku ilacı aynı oluyor içerikleri bizimki de öyle
bbg eğer ki kafanıza takıldıysa farklı bi doktora daha götürebilirsin, farklı görüş alabilirsin
bbg geçen bir akrabamıza kızımı (22 aylık) araba tutuyor demiştim bunu önermişti. Çok şaşırdım resmen çocuğa uyku ilacı içir dedi arabada uyusun diye. Bunu benim kardeşime vermişti doktor siniri için ama 5 yaşında falandı uyuşturduğu için annem içirmedi. Bağımlı olurlar Allah korusun. Yani diyeceğim o ki bence verme canım.
Ask_hosmus 2 doktor onaylı bir reçete ile aldım.
bbg verip vermemek sana kalmış canım ben fikrimi söyledim, uykusu onunla düzelirse ona bağımlı olur daha kötü sonuçlar elde edebilirsin. Nasılki memeye alışınca zor bırakıyor uyku düzeni vs karmakarışık oluyor bunda da öyle olur.
- Düzenlendi
bbg Bilinenin aksine Atarax bağımlılık yapmaz. Normalde alerji ilacı ama yan etkisi uyku yapıyor. Alerji problemi nedeniyle ara ara kullanmak zorunda kalan insanlar biliyorum. Zamanla uyku etkisi bile kalmıyor. Alerjik problem yaşayan çocuklara da sıkça verilen bir ilaç.
Abim eczacı bu arada. Nöbet sonrası uyku problemi olunca o bile içiyor. Bağımlılık gibi bir etkisi olsa içmez. Ama burada hiçbirimiz doktor değiliz. En doğrusunu onlar bilir. Gerekli olmasa doktor vermezdi.
bbg bugun tam bu konu hakkinda bir kadinin yazisina denk gelmistim kizina damla vs vermis doktor kizina icirdikten sonrada icindeki yazıyı esi okumaya baslayinca kafalarina dank etmis direk baska doktoru arayip sormuslar oda icinde birsey oldugu cocugu uyutmadigini tam tersi uyuşturdugunu soylemis kullanip kullanmamak tabi size kalmis ama cocuklarda ciglikla uyanmalar bagirmalar olan seyler hepimiz yasadik yaşıyoruz daha bugün kizim kendinden geçti korktuk yeri geliyor 20 kere uyaniyor sabah 3 4 lere kadar salonda tur atiyoruz ama bence sabret kullanma derim
Benim oğlumda 4 yaşına gelecek neredeyse gece 4 defa kalkar bazen ağlayarak bazen gelir beni kaldırır yatağına götürür bu son 1 yada da gelip eşimle aramızda uyur sessizce ama hiç doktora götürmek aklıma gelmedi sonuçta annesi sizsiniz zorlaniyorsaniz verin bi seferlik deneyin
bbg atarax değilde by bu night kullandınız mı?
Ya ben tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla çok hiperaktif sinirli uyumayan ve iştahı olmayan çocuklara veriliyor. Zararlı olduğunu duymuştum resmen uyuşturuyor gibi