Popy_ Ayysssn hiç mantıksız saçma bişey için ağlamadım ya hep makul sebeplerdi eşimle tartışır ağlardım onun dışında ya bebeğime bişey olursa ya doğumda ölürsem gibi korkularım vardı baya riskli ve zor Bi hamilelik geçirdim😔
soulless Birdelii canım hakkını helal et ne güldüm ya 😂😂😂😂 Allah iyiliğini versin. Yavrunu sana bağışlasın 😍😁
Birdelii soulless helal olsun canim. Amin allah razi olsun cümlemizin evladını bağışlasın rabbim. Evet hala konuyu acar acar güleriz 😂😂😂
Sedefyrs1101 Melis_345 Walla hıçkıra hıçkıra ağlamıştım 😂 Sonra aynaya baktım ağlarken güzel oluyorum şarkı da varya dizilerdeki gibi 😂🤣🤣🤣
soulless Birdelii ne güzel bakim hamile olunca ben nasıl olacam normalde duygusalım herseye ağlarım o hallerimi düşünemiyorum Allah eşime yardım etsin 🤣
biricik1111 Ayysssn çukur dizisinde emmi öldüğünde çok ağlamıştım 5 aylık hamileydim şimdi olsa aglamam 🤣
Twogirlmom Ayysssn eşimle uzanıyorduk sarılıyorduk çok sıkıyorsun beni git biraz dedim gidince de ağladım niye hemen gidiyorsun söylememi bekliyordun herhalde diye 😂😂
Twogirlmom Ayysssn yok ben artık daha büyük şeyler e ağlıyorum 😂😂 çocuk fazla ağlayınca uyumayınca mutfak ta bulaşık birikince falan 😂
Elfkdr Ayysssn maç izliyorduk eşim ben ve 2 yiğenim. Maçta iki oyuncu kavga etmeye başladı biri diğerini ittirdi hakem koştu ben ağlamaya başladım ne oldu dediler hakem nasıl koştu hemen görmediniz mi diye ağlamaya devam ettim 😂😂😂😂
Kirmizisarap Ayysssn çok güzel hareketler izlerken ağlamıştım 🥲 bazı duygusal anları oluyor hani önerme dedikleri. Benim hormonlar orda fazla coşup böğüre böğüre ağlamıştım. Eşim donakalmıştı😁 sonra dalga konusu oldu bu🤦
PiTi Ayysssn yılbaşına planı olmadığı için buna evde de herhangi bir şey yapmadığı için boşanıyordum annemi aramıştım 😅
Poinella Ayysssn eşimden ayva soymasini istedim baska odadan seslenmistim oda duymamis oturup bi ayva getirenim yok diye saatlerce aglamistim halbuki ne istersem yapiyordu esim😂