Nurisdeniz34 hamilelik hormonları çok farklı tabiki daha çok ilgi şefkat ve yardım isteniyor inşallah bunun çok büyük bir mucize olduğunun farkına varıp anlar seni eşin.. kesinlikle güzel kalpli kadın herşey annede bitiyor asil bir annenin yetiştirdiği çocuklar çok başka oluyor her canlıya güzel davranan kıymet bilen evlatlar yetiştirelim biz ❤️ moralini sakın bozma bebeğinde etkilenir bak anne karnında olumsuz şeylerin olduğunu hissediyorlar benim oğlum öyle şimdi birazcık yüksek sesten ciddi bişeyler konuşulurken bile korkuyor çünkü iyi bir hamilelik geçirmedim şiddet ,kavga baba evinde de rahat bırakmadılar sürekli arayıp küfür hakaret ettiler sinir krizi ile hamileliğim geçti ve şuan o kadar pişmanım ki onlara hiç bişey olmadı olan bebeğime ve bana oldu en son ki sinir krizinde 8 aylık hamileydim aynaya baktım yüzümdeki kılcal damarlar çatlamıştı kendime o kadar kızdım ki birdaha sakın ha dedim çünkü amaçları erken doğum yaptırtıp hastanede sürünmemiş sonradan itiraf etti pislik eş diye saydığım şahıs 😔🤦🏼♀️ ve Zafer bizim oldu 39+5 dünyaya geldi 🥰