Meleklerinruyasi JartiyerliKedi aynen doktor bisi beceremiyo kendi kendime teshis koymaya calisiyorum 😅
JartiyerliKedi Meleklerinruyasi ya tanıdık birisi varsa Türkiyede bi doktorla konuşsun anlatsın durumu
JartiyerliKedi JartiyerliKedi wpde falan kizlarin tavsiye edeceği güzel bi doktor vardıe elbet onunla iletişime geç gerekirse hesabına para yatır
Meleklerinruyasi JartiyerliKedi doktor görmeden tedaviye nasil baslayabilir ki 😔 ama yani anlamadigim karin ustune yapilan ultrason ile vajinanin üstüne de bakamiyorlar mi? Neymis efendim kesin bisey gozukmezmis oyle
Escobar Meleklerinruyasi +905345931488 bu doktora bir danış istersen bana çok yardımcı olmaya çalıştı sende anlat derdini müsait olduğunda cevap veriyor
Meleklerinruyasi JartiyerliKedi burdaki doktor ilerde asla sorun yasamazsin dedi daha muayene etmeden . Sonra dokundu baktu ufak yag bezesine beziyo dedi ama cok rahat davrandi. Agrimasa neyse derimde agriyo bide
Glr09 Meleklerinruyasi yağ bezesi onlar ben mast yapmıyosum ama bende de çıkmıştı normal dr ilk bi ilaç veröişti geçmedi sonra antibiyptik verdi geçti enfeksiyon dan da olabilir dikkat et o şeyide yapma sarkma yapar vajinanda
Meleklerinruyasi Glr09 yapmicam zaten sanki sarkik duruyo ama sarkliligin nedeni acaba kilodanmi boyum 167 kilom 68. Oyle bakinca kilolu degilim ama göbegim falan var. Doktor antibiyotik vermedi bana suan lazim degil cok ufak oldugu icin dedi ama sanciyo ya
Nurisdeniz34 Kıl dönmesi olabilir mi çünkü benim vajinamda da yumru gibi kıl dönmeleri olurdu dokununca çok acırdı zamanla geçiyor
Meleklerinruyasi Nurisdeniz34 dun uzun zmn sonra (agri kotulesmesin diye) jiletle temizlik yaptim ve deride sorun yoktu. Icinde olabilirmi öyle bisi gözukmese bile?