ZATONYA Honey kavga küfür hakaret yok sayilmak menumde bunar var yine kendini bilmez eşimin ailesi geliyor yeni yilda her yıl oldugu gibi 6 yeni yil olacak kutlatmadilar lanetler 😒💔
ZATONYA Honey Gıcıklıgina yapıyorlar ama kendilerine yapiyorlar bunun birde yaslilıgi var diyorum susuyorum hep ileriye yatirim yapiyorlar 💁♀
Ayysssn Honey kız gelmemişler halaa 😂 Dur ben geliyim 😂 Müslüman bir kadının yılbaşı kutlaması haram nasıl böyle hata yaparsın püüüü yazıklar olsun
PiTi Honey yılbaşı kutlamak, ağaç süslemek ve üstüne üstün kadın başınıza içki mi içeceksiniz???????? Ay helal olsun afiyet olsun bol eğlenceler şimdiden 😅😅😅
Adrienne Honey jack daniels 🥃 Black label ikisi favorim ama çok sarhoş olmak istemiyorsan %17 alkol oranına sahip ve tadı muhteşem BAILEYS 🤩
Zari12-zari Honey kızlar ben azeri olduğum için azerice yazıcam çünkü türkcesimi Bilmiyorum 1.hindi haşlıycam yanımda sosu 2.qaz olucak kavurma 3.kebab kayınbabam çok güzel yapar 4.şuba salata 5.sezar salata 6.şah plov
Artiksusun Honey arkadaşımda olucaz kalabalık arkadaş grubumuzla , şarap için isabey tercih edebilirsiniz 👌
Koala341 Honey bizim menü bu şekilde 😊 Kabak tatlısı Haydari Patates kızartması patlıcan kabak köz biber sarımsaklı sirkeli Humus Çiğ köfte Fasulye salatası Sıkma portakal Cips çikolata vodka 🌟
Antisosyalmom Koala341 en cok sizin menü hosuma gitti bende yemekten cok meze gibi atıştırmalık seviyorum hem hafif hem göze hoş görünüyor
Birbambam Havuç tarator mor lahana söteleme Rus salatası salatalık mezesi pudingli irmik toplari çiğköfte genelıkle mezecıyız daha aklımda yok şuan mezeler aklımda m3nu de hafif olur zaten