• +18
  • Büyüü meselesi😞hassas içerik

Babamın mezarından iki tane birbirine bantlanmış kaşık çıkardım kızlar inanın hala şoktayım bu neyin nesi nasıl çözülür başına gelen var mı acaba?

Gjfjkmll kaşık büyüsünü bozmak zordur diye biliyorum arkadaşıma yaptılar çünkü

Kaşık büyüsü eğer kişileri ayırmak amaçlı yapılmış ise kişiler tek taraflı ya da karşılıklı olarak birbirlerinden sebepsiz yere uzaklaşırlar. Evli kişiler, ortada ciddi bir anlaşmazlık problemi olmamasına, hatta birbirlerini bu büyü öncesi çok sevmelerine, gayet iyi anlaşmalarına rağmen boşanmak isterler. Ruh darlığı, içe kapanıklık, gece kabusları, vs gibi diğer genel büyü belirtileri de ayrıca kişilerde gözlemlenebilir.

Kaşık büyüsü eğer kişileri birbirine bağlamak amaçlı yapılmış ise kişiler hastalık derecesinde tutkulu bir şekilde birbirlerini bağlanırlar. Yaşam tarzları, inançları, kültür seviyeleri farklı, birbirleri ile anlaşamayan kişiler bile bir türlü birbirlerinden kopamazlar.

Kaşıklar saplarından birbirlerine bakacak yönde bağlanarak birleştirilir. Bu yöntem iki insanı yaklaştırmak için kullanılır. Eğer kaşıklar birbirlerine ters bakacak şekilde, sırt sırta bağlanırsa o zamanda iki insanın birbirinden uzaklaşması kaçınılmaz olacaktır.

Kaşık büyüleri bağlama amaçlı ya da ayırma amaçlı kullanılabilir ve mezara gömülen kaşık büyüsü ayırma amaçlı yapılmış demektir. Kaşık büyüleri yapıldıktan sonra toprağa gömülür. Mezar toprağına gömmek ise kara büyü uygulamalarında kullanılan bir yoldur.

Benpempe ayyy tövbe neden öyle Birsy yapmışlar ki yapan kisi acaba ailesi mi yoksa yabanci birimi 🥲

Gjfjkmll herhangi biride yapmış olabilir birini ayırmak veya bağlamak için yinede işin ehli bir hoca biliyorsanız sordurun

Canimkizim Kardeşim sevgilisinin peşinde hiçbir yerde duramıyor. Evde bir husuzrsuzluk kavga. Kız arkadaşı başka şehirde onun peşinden gidiyor hep bizi hiç dinlemiyor

Cicilibicili Malum bu işlerde pek kimseye güvenemiyoruz genelde hep para için yapıyor hocalar ama bir cami hocasına danıştık

Benpempe [upl-image-preview url=//i.imgur.com/oAA8AuD.jpeg]

Bulduğum şey bu

Benpempe Kaşıklar tahta ve iç içe denk getirilip sarılmış bunu bende bağlama büyüsü olarak biliyordum fakat bir hocaya sorduk bu ayırma byüsü dedi kafam karıştı

Akrep, başlığı Büyüü meselesi😞hassas içerik olarak değiştirdi.

Cicilibicili bu dedi ayırma büyüsü dedi ben de dedim bize yapılan niye babamın mezarına konulsun ki saklamak ister yapan kişi dedim size yapıldığı için dedi kardeşim bizden kopsun diyeymiş başkası başkasına yapsa kimsesiz mezarlığa gömer dedi ve aklımı karıştırdı ölen babamdan ne istedi vicdansız acaba

Gjfjkmll suya atmanız iyimi kötümü bilemiyorum ama annemin bi arkadaşı da büyücü ben ondan duymuştum bunun ne için yapıldığını bilemiyorum ama çiftleri ayırmak için oluyormus kaşığı biri bulup ayırıp attığı an birbirine öfkelenip boşanıyorlar demişti Allah korusun dikkat edin