Azraaz Kızlar reglime 1 hafta var. Karnım sert ve mide bulantım var bel ağrım var ama akıntım hiç yok gebelik var mıdır acaba diye erken gebelik testi aldım yarın denesem mi
Akrep Azraaz ben şimdi bile denerdim. Asla dayanamam böyle şeylerde.. aç karna denenmesi gerekiyormuş vs bunun doğruluğunu hiç araştırmadım. Regline 1 hafta varmış sanki biraz erken gibi, ama yinede için rahat etsin
Seraymesut35 Azraaz vrsa bile bu saatte bile çıkar 5 haftalık hamileyim ve bunu şimdi yğtım sizde yapın derim yada yarın ilk idrarla yağın[upl-image-preview url=//i.imgur.com/7fZjImm.jpeg]
Hatunn_7 Azraaz Simdi yapsan bile çıkar ben akşam öğrenmiştim kızıma hamile olduğumu öyle sabah aç karna ilk idrarla filan denemedim hep öyle derler varsa ilaki çıkar saati önemli değil
Marbled Azraaz Erken gebelik testi de olsa 1 hafta varken çıkmayabiliyor. Şimdi yapsanız ve negatif çıksa daha 1 hafta var diye yine ikilemde kalacaksınız. Bence biraz daha bekleyin. Son hafta geçmek bilmiyor ama yapacak bir şey yok.
Azraaz Akrep eşim hemen yap diyor bende bekleyeyim dedim inşallah olur bu sefer yaa heyecanlıyım yarın sınvımda var sabah test yapıp morel bozmak ta istemiyorum
Marbled Seraymesut35 5 haftalık gebelikte böyle çıkması normal. Arkadaş şu an hamileyse bile adetten itibaren sayarsak 3 hafta, adeti saymazsak 2 haftalık. Hamile olsa bile çok silik çıkacaktır. Sizinki gibi olmaz yani.☺️
Azraaz Seraymesut35 tebrik ediyorum canım 💐 inşallah benimde çıkar . Korkuyorum bi yandan o yüzden kararsız kaldım. Erken gebelik testi kaç gün öncesinden çıkıyor acaba
Azraaz Hatunn_7 şöyle .. eğer yeniyse hamilelik 3 4 haftlık test te adet öncesi çıkmyabilir. Benim adetime 1 hafta var ama belirtim var akıntı hariç
Azraaz Marbled Doğru söylüyor sun . Dediğin gibi son hafta geçmek bilmiyor.. Meraklı ve heyecanlıyız ha bide korku da var bakalım inşallah vardır
Seraymesut35 Azraaz [upl-image-preview url=//i.imgur.com/g65vc2E.jpeg] Kesenın etrafında 8 mm lik kanama gordu korkuyorum her akıntı kanama sanıyorum
Azraaz Seraymesut35 gemiş olsun canım. Bende kese etrafında kanama ile iki kürtaj oldum kanpıhtılşması olduğunu öğrendim. Sende ihmal etme doktordan tahlil yapmanı iste geç kalma . Bende kese etrafında kanama vardı progesteron verdi yine de kanama geçmiyordu mesela
Hatunn_7 Seraymesut35 Kese etrafı kanaması bende de vardı hamilelik boyunca sürdü çok yüksek düşük riski atlatmışsım doktorun dediğine göre tam 40 hafta da doğum yaptım kızım 8 aylık oldu bile