Mohira34 Azraaz erken gebelik testi aldım pozitif çıkınca kan vereyim dedim bekleyemedim direk kan testi verdim onda da 33.50 çıktı değer. Çok düşük ama adetime daha 4 gün var acaba ondan mı dedim
Nuray26 Azraaz bende adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım onda çıktı hemenm ardından normal test yaptım onda da çıktı. Gidip kan verdim 800 kusurlerde çıkmıştı.
Azraaz Nuray26 bugün 5 gün kalmıştı adetime yaptım çıkmadı 2 3 saat sonra ikinci çizgide belirgin oldu ama geçersiz sanırım . Günümü bekeleycem sanırım ya da yarın sağlık ocağına gidip kan veririm kaç haftalık Ken çıkıyor kanda biliyor musun
Nuray26 Azraaz ilk 5 dk geçerli oluyor genelde en iyisi kan vermek. Dollenmeyle alakalı bence. Benimki erken döllenme olmuş 5 gün kala değer çok yuksek çıktı. Kiminde adetten 1 hafta geçse bile düşük değer çıkabiliyor. O yüzden kaç haftalık olayını kestiremiyorum. Kan değeriyle kaç hafta olduğu da çok belli olmuyor. En net son adet tarihiyle kesenin uyumu haftayı belirliyor. Siz bı netlestirin inşallah herşey sırasıyla gelir. İnşallah vardır sizinde. Yoksa da üzülmeyin en güzel zamanda nasip olsun inşallah.
pina Azraaz ben adetime 5 gün kala akşamki idrarla öğrendim, varsa gerçektende sabah akşam farketmiyor, birde bir kaç saat sonra beliren ikinci çizgiye aldanmayın kuruma çizgi oluşuyor
Azraaz pina evet genelde öyle diyorlar ama ben bi tane erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi akşama kadar da bekledim baktım ikinci çizgi yoktu sonraki gün kaset test yaptım 2 3 saat sonra çıktı herhalde ikinci çizgi
Azraaz Nuray26 inşallah yasa kaç gündür mide bulantısı bel ağrısı ve göğüs dolgunlaşması vardı bende evet adet belirtileri gibi ama yumurtlama günlerini değerlendirdim o yüzden bu kadar merak ediyorum yarın gidip kan versem mi beklesem mi bilemedim
Nuray26 Azraaz mide bulantısı bende 6 haftalıkken başlamıştı. Göğüs şişliği ve ağrısından başka bişey yoktu bende
Defnehilal Azraaz ayy kız ben yaklaşık ,1 saat önce test yaptım 2. Çizgim silik reglime 2 gün var fakat silik yani akıntım falan da var ve bana silik negatif dediler pozitif olabilme imkanı var mı yarın kan testi vericem birde ilk hiç bilgim yok