Kızlar gizli telefonuna baktım normalde geçmişi siler gogleden baktım etkinlik kısmında gece çalıştığı için akşam 5 kadar uymuyor ikide eve geliyor zuuchat diye bir programa indirmiş arkadaş ara bul diye telefonunda öyle bir uygulama yok ama telefon numarasıyla giren bir site ve görüntülü de konusuluyormus yazisiliyormus ne bok yedi bilmiyorm beş altı sekemen vardı yani bir çok kez girmis hiç bişey demedim karşımda oturmuş filin izliyor napcam ben bu uygulama nasıl birşey 😭

Olala
    Karşısına geç ona ne olduğunu sor ona göre davran.

Olala yeni de hamileydin yanlış hatırlamıyorsam bence direk konuş bir daha yapmaz belki

Olala gördüm telefonun gözümle gördüğüme mi inancam sana mı dersin

dolapfaresi söyledim hiç birşey demedi sanki normal birşey mis gibi kavga etim üstüne gittim ağladım sinirden evde. Çıktı gelme dedim daha önce kaç kez prno da izledi gece ben yatarken onları da söyledim sucunu kabulenmiyor ona uzuluyorm konusmycm

Aslinda bizim en buyuk yanlisimiz bu galiba sessiz kaliyoruz dusunuyoruz napicaz ne edicez diye. Cat cat cat yuzune vur yakaladigin an bu nee??? Diye agzina geleni soyle o utansin ama sen aglama utandir bu sen misin ben bu adami mi sevdim cocuklarinin benim yuzume nasil bakiyorsun gibisinden asagilik muamelesi yap ve mesafeli ol beence

Olala ozaman yanlış anlama ama sana karşı bir sevgisi kalmamış yada seni çanta da keklik görüyor 😔

Olala ohaa aynısını sen yapsan ne düşünürmüş acaba beyfendi ben direk telefonunu alir yerden yere vururum bununla mı konuştun derdim ben sinirlenince gözüm asla birsey görmez doğduğu güne pişman ederim kızından utansın

Anna_karenina1 erkeklerin kafasının nasıl çalıştığını bir anlasak zaten 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Allah akıl fikir versin ne diyelim

dolapfaresi düşünce eminim ki şu ben ne yaparsam yapayım nasıl olsa hiç bir yere gidemez Allah kimseyi zor duruma sokmasın özellikle eş ile çok zor

Olala böyle şeyler olunca neden saklayıp kendinizi yiyorsunuz sormak istediğiniz konuyu o an ne bu senin ne işin var bu sitelerde diye direk sor yalan söyler mi bilmiyorum ama alacağınız cevap kendi kendinizi Yemenenizden iyidir.

Bence sorma. Biraz daha izle. Gozetimde kal illla bi atak yapicak sonra delil olarak sun önüne. Değilse suan girdiğin yeri öğrenir. Daha temkinli davranir

Olala esra ezmecinin kitaplarını al mutlaka kadınlar sıcak erkekler soğuk sever bir de iz bıraktığı. Kadar varsın burdaki maddeleri uygula bir çok kişi yapıor bende yapıorum resmen eşim evden çıkmıyor çok istekli dediğim her şeyi yapıor sürekli dışarda ydı esra ezmeci yi takip edince gerçekten evliliğim bambaşka oldu 🤗