Bysd 5 buçuk ay önce doğum yaptım sezaryen ile kızlar ıslansam bile ilişki esnasında vajinal kuruluk oluyor daha önce kondom kullanmıyorduk doğumdan önce yani suan kondom ve geri çekilme ile korunuyoruz acaba önünle ilgisi var mıdır doktora gitmeli miyim
Popy_ Bysd süt hormonu daha çok salgılandığı için büyük ihtimalle canım kayganlaştırıcı tercih edebilirsin
Hayat_ Bysd dogumdan sonra bu durumu yasayan cokkk kadin var bence doktorluk birsey degil kayganlastirici kullanin
d0lunaay Bysd Hayır onunla ilgisi yok canım ben kondom kullanmadığım zaman bile kuruluk oluyor zamanla düzelir dedi dr bana kafaya takmadım o yüzden
Limonlupopkek Bysd kayganlistirici kullanmak ise yarar dogum sonrasinda bnde de olmustu. Kayganlastrici lrezervatif te tercih edebilirsiniz
Anonimhatun Bysd valla bende doğumdan sonra hiç bir değişiklik olmadı bacım bir doktoruna danış istersen 😏
Miniminibirperi Bysd yuvaluna.com sitesinden “Lalaluna” kayganlastirici alıp kullanabilirsiniz. Tamamen doğal yağlardan yapılmış bir kayganlastirici. 1 yada 2 kez kullandım ve kuruluk tamamen tarihe karıştı 😍
honeyland Bysd aynen bana 1,5 ay oluyor doğum yapalı ıslaklık oluyor ama halen içeri de ters giden şeyler var
PiTi Bysd doğumdan sonra 40 muayeneme gittiğimde doktorum bana rahmin ters demişti ve bu durumun kurulum yapacağını söylemişti. Kayganlaştırıcı felan kullanın dedi ama işin ilginç tarafı doğum yapmadan önce çok kuruluk vardı doğumdan sonra tersine döndü 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😅
Bal_kizin_annesi Bysd birsüre bendede olmustu ama düzeldi sütten kestikten sonra daha da iyi düzelme oldu