Yorumcuanneniz dolapfaresi diş fırçasıyla ovalayınca geçiyormuş denemedim ama burda deneyenler olumlu sonuç almıştı gün aşırı fırçala 🤪
dolapfaresi Deleted11 goguslerimde birde popomda popo önemli değilde gogusumdekiler geçmesi gerek yılbaşına dekolte giyicem😌
Deleted11 dolapfaresi morluğa baş parmağınla bastırarak masaj yap canım benim bacağım sürekli morarıyor öyle yapıyorum parmak şeklinde geçiyor morluğu 😂 ama sen hepsine yap, kalırsa eğer fondötenle kapatırsın ☺️
dolapfaresi Deleted11 teşekkür ederim canım deniyim inşallah iyi gelir fondöten pek durmuyor bende ondan geçsin istiyorum bakalım 🤭
Deleted11 dolapfaresi inşallah geçer 🙏 fondötenden önce makyaj bazı sürersen durabilir denemediysen öyle dene ☺️
dolapfaresi Ayysssn bu benim aklıma niye gelmedi ya 😂🤣 halbuki oglum da düşse falan hemen koyarım bana gelince unuttum😊
Esmerimmm dolapfaresi canım morluklar ve çatlaklar için repair jel çok iyi kısa sürede etkisini gösteriyor
dolapfaresi JartiyerliKedi kocam yaptı 🤣😂 fazla kaptırdı kendini tokatlamayi seviyor ben açıyor dedikçe o gaza geldi sonra da diyor ki ben gaza getirmeye çalıştın sandım diyor 🤭😊