Merhaba kızlar adetime 1 gün var asırı göğüs ağrılarım var test yaptım demin erken olandan sılık çıktı diğerinde çıkmadı acaba öyle olup hamıle olan duydunuz mu çevrenizde resım ekleyemedım yapamadım

deleted_6218 1 gün kala normal kaset testte öğrenmiştim ben çok silik çıkmıştı ama 2. Çizgi

Evet öyle oldu kaset testte sonradan baktım sılık olmuş resım atabilsem ıste olmuyor sımdı kan verdım bakalım hayırlısı

Merhaba sonuç çıktı mı

Hayır çıkmadı e nabızdan bakıyorum sureklı yok yarın bellı olur ıns

Kan sonucu 37 cıkmıs doktor yarın tekrar vermen lazım dedı
    Ve tsh hemen 5.7 yukselmıs Buda kotu dedı adet günün bugün acaba öyle olup yükselen oldumu sonra

deleted_6218 beta 37 çıkmışsa hamilesiniz. TSH gebeliklerde ya çok yükselir ya da çok düşebilir. Çoğu gebe yaşar bunu ben de dahil yaşadım. Ama dahiliyeye gitmeniz lazım hamile olduğunuzu belirtin hamilelik boyunca ilaç almanız lazım. Her ay duzenli gidip kan vericeksiniz. Doğums kadar

Nuray26 dün aldığı kanda çıktı zaten doktor da dedı onemlı de bakalım randevu bulunmuyor kı yıl bası haftası dıye

deleted_6218 Haklisiniz. TSH sürekli değişkenlik gösterir sürekli aynı değerde kalmaz. İnşallah en kısa zamanda randevunuzu ayarlayabilirsiniz. En zoru da randevu. inanır mısınız ben hiç devlette randevu alamamıştım😂 asla bulamıyodum mecbur özele gidiyordum.

Nuray26 burda ara dal olunca özel de yok çünkü endokrin bakıyor o bölüme ancak devlette tek var oda ıc hastalıklar yönlendirecekmiş

deleted_6218 aynen önce dahiliye bakıyor halledilebilir biseyse yonlendirmez kendisi bakar. Daha ayrıntili bakılması istenirse ona yönlendirir. Neyse korkmayın ama ilaç alındığı sürece skinti olmaz Allah’ın izniyle.

Nuray26 sağolun teşekkür ederım. Dahılıye baksa hemen özele gıderım ben bılmıyodum baktığını ☺️