• Cinsellik
  • Hicbisey istemiyorum diyip duruyor🤣🤣🤣

Kizlar 2 yillik evliyim.2 yildir gecelik vs giyiyorum ama burda sizin postlardakileri fantezi gecelikleri alip denemek istiyorum.Esime diyorum iste hangi renk seviyosun farketmez diyo sunu alayim mi diyorum yok bosver diyo 😅Anlamadimmm bi erkek nasil istemez param olsa ben alicam sormicam bile.Sizinkilerde boyle onemsemiyor muu?

OzgeSahiin benmki de gerek yok der boşver der ama alıp giyince oğğğğ😍 diyo 😂😂

OzgeSahiin al al her zaman olmasa da arada bi giyince heycan katıyor 😃

Benimkide öyle parasından değil. Ben seni onlarla begenmiyorum olmasa olur diyor 😂😂 napcamı sasırdım😂 normal mi acep

OzgeSahiin bende bi kere esime dedim bak erkeksin al bitane bana yakısacak tamam dedi sonra sen kendin al dedi bi müddet sonra ise yok sen cok siskosun üstüumde yırtılır balina gibisin olmaz dedi aman dedim özge senşn neyine seksi gecelikler giy pacalı donunu ha bi keresine almıs ama giyemedşm jajsksk😂😂😂

OzgeSahiin kartını trendyol a kaydet cüzdana para yükle 😂 rahat rahat harcarsın ben ona hediye falan alacağım zaman öyle yapıyorum

Popy_ aynen öyle yükleme yapıyorum sonra alıyorum ne alacaksam 😂

OzgeSahiin yani üstünde kaldığı 2 3 dakka ondan önemsemiyordun :) ama gıyınce hoşuna gider

OzgeSahiin parasından değilde benim eşim ister ben çok sevmiyorum o yüzden arada giyerim vardır kendimi bi tuhaf hissettim içinde nedendir bilmem kiloluyum ama öyle abartılı değil göbek basen çok yoktur yakışır da ama ben de sorun var sanki genel evde çalışıyormuş gibi hissediyorum 🤣🤣🤣Alakadı yok biliyorum

Ozge49595 bende geçen böyle bir yorum yapmıştım bir arkadaş beni çok motive etti sağolsun giyindim suslendim mikemmel bir gece yaşandı görünce dayanamiyolar 🤭

Bizde kendisi alıp grtiriyor kendi seçiyor şuan askerde kavuşma olucak düşünemiyorum üstümde nasıl görmek isterse onu alıyor daha evlenmedik evlensek ne olur bilmiyorum 🤭🤭