Kizlar 2 yillik evliyim.2 yildir gecelik vs giyiyorum ama burda sizin postlardakileri fantezi gecelikleri alip denemek istiyorum.Esime diyorum iste hangi renk seviyosun farketmez diyo sunu alayim mi diyorum yok bosver diyo 😅Anlamadimmm bi erkek nasil istemez param olsa ben alicam sormicam bile.Sizinkilerde boyle onemsemiyor muu?
Hicbisey istemiyorum diyip duruyor🤣🤣🤣
OzgeSahiin benmki de gerek yok der boşver der ama alıp giyince oğğğğ😍 diyo 😂😂
Sibel47 yaaa ay bi sekilde alayim o zaman😅
OzgeSahiin al al her zaman olmasa da arada bi giyince heycan katıyor 😃
OzgeSahiin para vermemek için diyodur, ah bu erkekler..
OzgeSahiin bende sırf bu yüzden vazgeçiyorum yaa 😅
Benimkide öyle parasından değil. Ben seni onlarla begenmiyorum olmasa olur diyor 😂😂 napcamı sasırdım😂 normal mi acep
OzgeSahiin bende bi kere esime dedim bak erkeksin al bitane bana yakısacak tamam dedi sonra sen kendin al dedi bi müddet sonra ise yok sen cok siskosun üstüumde yırtılır balina gibisin olmaz dedi aman dedim özge senşn neyine seksi gecelikler giy pacalı donunu ha bi keresine almıs ama giyemedşm jajsksk😂😂😂
- Düzenlendi
OzgeSahiin kartını trendyol a kaydet cüzdana para yükle 😂 rahat rahat harcarsın ben ona hediye falan alacağım zaman öyle yapıyorum
Twogirlmom bak bu çok iyi fikir 😄
Popy_ aynen öyle yükleme yapıyorum sonra alıyorum ne alacaksam 😂
OzgeSahiin yani üstünde kaldığı 2 3 dakka ondan önemsemiyordun :) ama gıyınce hoşuna gider
OzgeSahiin sırf para vermemek için diyordur, bunları istemeyecek erkek yok
OzgeSahiin parasından değilde benim eşim ister ben çok sevmiyorum o yüzden arada giyerim vardır kendimi bi tuhaf hissettim içinde nedendir bilmem kiloluyum ama öyle abartılı değil göbek basen çok yoktur yakışır da ama ben de sorun var sanki genel evde çalışıyormuş gibi hissediyorum 🤣🤣🤣Alakadı yok biliyorum
OzgeSahiin bnm esimde alma gerek yok der ama aldigimda da sunu giy demeye basliyor😁
Bizde kendisi alıp grtiriyor kendi seçiyor şuan askerde kavuşma olucak düşünemiyorum üstümde nasıl görmek isterse onu alıyor daha evlenmedik evlensek ne olur bilmiyorum 🤭🤭