Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz bugün geldi bizim evin ilerisinde markette çalışan eşimin eski sevgilisi var evleneceklermiş Alevi diye kayınbabam istememiş eşim asla o markete gitmez konusunu geçmez Kaynanam gitmiş dün markete o kız oradaymış ve kaynanama demiş ki kim bizim evlenmemize engel olmuşsa Allah belasını versin beddıa etmiş Kaynanam da gelmiş eşime anlatıyor ikisi de gülüyor ben de oradayım Kaynanam gitti eşimle tartıştım konuşmuyorum şuan çok hoşuna gitti herhalde dedim yok falann dedi ama bi kere aklına girdi şimdi kendi kendine demiştir bu kız beni hala seviyor unutmamış öyle kafama takıyorum

Evltlrm ya ne gereksiz bi konu kaynan anlatmış onu anladık ama eşin ne diye gülüyo onu anlamadım ben olsam annesinin yanında derdim hoşuna mı gitti diye ben bile sinir oldum

Evltlrm kaynananı da paylasaymışsın iyiymiş. Çünkü haketmiş hadi gitmişsin konuşmuşsun neyse ney onu neden anlatıyorsun

Evltlrm senin o an susturup cevabını vermen gereken kaynanandı. Gururu okşanmıştır kocanında ne saçma gülmesi..

KirmiziOjeli verdim dedim bu adam evli çocuğu var bu konuları bi daha açma dedim kızdı gitti zaten

Cicilibicili işte akıl olsa yaparmı eşim de dedi annemde akıl olsa gelir anlatır mı bana

Akrep cevabını verdim kızdı gitti zaten eşim de ben anneme güldüm diyor ama inanasım gelmiyor 🥺

PiTi aynen öyle aklı olsa böyle şeyler yapar mı

• PiTi bunu yanıtladı.

Evltlrm kızın evlenecek olup eski sevgilisinin annesine konuyu açıp beddua etmesine mi yanayım 🙄 bunu size anlatan kaynanana mı 🙄