Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz bugün geldi bizim evin ilerisinde markette çalışan eşimin eski sevgilisi var evleneceklermiş Alevi diye kayınbabam istememiş eşim asla o markete gitmez konusunu geçmez Kaynanam gitmiş dün markete o kız oradaymış ve kaynanama demiş ki kim bizim evlenmemize engel olmuşsa Allah belasını versin beddıa etmiş Kaynanam da gelmiş eşime anlatıyor ikisi de gülüyor ben de oradayım Kaynanam gitti eşimle tartıştım konuşmuyorum şuan çok hoşuna gitti herhalde dedim yok falann dedi ama bi kere aklına girdi şimdi kendi kendine demiştir bu kız beni hala seviyor unutmamış öyle kafama takıyorum
Eşimin eski sevgilisi
Evltlrm kaynananın yaptığıda tam patavatsızlık düşüncesizlik yani gittin markete bari oğluna söyleme demi
Evltlrm ya ne gereksiz bi konu kaynan anlatmış onu anladık ama eşin ne diye gülüyo onu anlamadım ben olsam annesinin yanında derdim hoşuna mı gitti diye ben bile sinir oldum
Ask_hosmus Kaynanam gider gitmez söyledim oda yok sadece anneme Güldüm diyor
Evltlrm ben de yedim canım sağol deseydin
Evltlrm kaynanana ağzının payını veremedin mi orada
Evltlrm kaynananı da paylasaymışsın iyiymiş. Çünkü haketmiş hadi gitmişsin konuşmuşsun neyse ney onu neden anlatıyorsun
KirmiziOjeli verdim dedim bu adam evli çocuğu var bu konuları bi daha açma dedim kızdı gitti zaten
Cicilibicili işte akıl olsa yaparmı eşim de dedi annemde akıl olsa gelir anlatır mı bana
Evltlrm komik olan neymıs sorsaydın.. kız beddua okumus onlarda gülüyorlar mı
bitterdelisi24 hoşlarına gitmiş herhalde o yüzden bedduayı çok beğenmişler herhalde
Evltlrm neye gülmüş acaba hoşuna mı gitmiş kayinvalidenizde ara bozuculuk yapmış
Evltlrm ne desen haklısın valla