Ask_hosmus Menekseyapragi ay o dik süpürge var ya deli ederdi beni kablosunu kaç kere bastım da kablosunu kökünden kopardım bilerek değil bu arada o hızla süpürürken fark etmiyordum😂😂😂
Menekseyapragi Ask_hosmus benimkinin kablosu çok uzun başlarda koca salonu süpürüyodum her yere de yetişiyodu ama sonra ne kadar gereksiz olduğunu anladım kullanmama kararı aldım ordan oraya sürünüyo bakalım ya birine gidecek ya da satacam 😂
incilikaftan Ask_hosmus şimdilik kalsın eskitme yaptirıcam gibi öyle halılar yurtdışına yok pahasına gidiyor.
Ask_hosmus TombulHatun biz tv de bişey bulana kadar yemek soğuyo 😂 eşim ilk önce buluyo sofrayı öyle seriyorum😂😂
Deleted11 Ask_hosmus anlamadım ama neyse 😂 benim gereksiz bulduğum eşya yok ya eşime sorsan yatak odası der ama bana kalsa gerekli tabiki 😂😂
Ask_hosmus Deleted11 yatak odası güzel bi yer eğlenceli de kullanmasını bilene diyorsun yani çaktım köfteyi 😂😂😂
Ask_hosmus Menekseyapragi ben öbüründen aldım harıl harıl süpürüyorum güzel oluyo 😂😂 dik olan güzel de çekmiyo minnacık toz torbası var 😂😂
Menekseyapragi Ask_hosmus ben ikisinden de almıştım bir an vazgeçemedm sanırım 😂 Şimdi robot istiyorum ama önce dik süpürgenin evden gitmesi lazım 😬
elmakabugu Ask_hosmus buna +1 diyorum 🙈 ayrica oturma odasi icin L koltuk 4 yildir sayilidir oturdugumuz cunku tv salonda sanki oturma odamiz yokmus gibi yani bosu bosuna almisiz o yuzden cocuk odasi yapicam oturma odasini 😁