JartiyerliKedi Evet kızlar klassik soru ISSIZ BİR ADAYA DÜŞSENİZ YANINIZA ALACAĞINIZ : 3 KİŞİ— Oğlum, eşim, annem 😍 3 ŞEY — aklıma gelmedi sizden kopya çekerim 😜 3 YEMEK—beyti, makarna, Mc veya KFC 😋
Ayysssn JartiyerliKedi 3 Kişi : 2 en yakın arkadaşım ve annem(kocamı da almak isterdim ama kızlarla daha çok eğlenirim) 3 Şey : Darbuka (kızlarla çalar oynarız canımız sıkılmaz) şampuan, telefonum 3 Yemek: Ot olan herşey, Tavuk sote bi de patlıcan
Deleted16 JartiyerliKedi ben kimseyi yanıma almam bir süre sonra döneceksem tabii 😀 kafamı dinlerim 😀😍 dönmek yok derseniz 😀 eşim,annem,bebeğim 😀 3 şey;slak mendil,bıçak,güneş enerjisi ile çalışan fener. 3 yemek; lahmacun,yoğurtlu meze,waffle 😍
Akrep JartiyerliKedi -Kızım,eşim,kedim -Bir sürü kitap, Tarak, diş fırçası -Burger king, pizza, adana dürüm 🥲😂
Meleklerinruyasi JartiyerliKedi kisi olarak kimseyi almazdim 😂 3 sey ise ped, agri kesici ve cikolata. Yemek ise manti, döner ve pizza 😂
JartiyerliKedi Ayysssn 😂kız @Deleted11 ve @Twogirlmom dedi de alındın sen bu kocamdan ne istiyon ya yazık adama niye bırakıp gidiyon😂😜 vallaha ben telefonu asla götürmem hem eşime işinden aşırı aramalar geldiği için gına geldi artık hemde aile terörü 🤭😂
JartiyerliKedi Deleted16 şuan zaten bebeğin senle gitmek zorunda tatlım🤭😂bıçakla fener mantıklı ama ıslak mendili napcan ayıptır sorması 😂
Ayysssn JartiyerliKedi Kız yook onu asla bırakmam ama arkadailarımla daha çok eğlenirim 😀 o da arkadaşlarıyla düşsün ıssız adaya. Yoksa canım kocam valla çok seviyom😀
Deleted16 JartiyerliKedi ee o zaman sende gel zorla götürüyorsam 🤣 aşkım popomu temizlerim diye düşündüm 🤪🥶🥶
JartiyerliKedi Deleted16 aşkım popomu temizlerim diye düşündüm 🤪🥶🥶 4 tarafın su zaten 🤣yıkarsın mis gibi okyanus suyu
Deleted16 JartiyerliKedi ben sağlıkçıyım doğurturum kendimi iki dakkada 🤣🤣 doktorlar egolu olur çekilmez orada. Çok bilmişler 🤓
JartiyerliKedi Deleted16 tamam ozaman ben gelirim 😂belki komşu adalarda olursuz bebeği tutarım 🤣yada suda doğum yaptırırız ha