Redrouge JartiyerliKedi 3 Kişi - Kızım ,eşim , annem 3 Şey - Kitap , şampuan , prezervatif 😂 3 Yemek - Peynir , Yumurta , Çikolatalı Gofret 😂
JartiyerliKedi Akrep oy oy oy 2 çocuğum var desene😊benimki tek çocuk değil ama son torun olmuş evin küçüğü inanırmısın bazen oğlummu bebek omu anlayamıyorum canm🥺
Twogirlmom JartiyerliKedi 3 kişi kızlarım ve eşim 3 eşya şampuan, tüy dökücü başka bir şey aklıma gelmedi 😂 3 yiyecek hamburger,kebap, süt 😂
Birmelekannesii JartiyerliKedi Oğlumu Annemi babamı kardeşlerimi kocamı 🤣 3 kişi az ya 🙈 3 şeyse, pampers, ıslak mendil,oyuncak 😃 3 yemek kesinlikle Beytiiii, mantı , çikolata 😃
Twogirlmom JartiyerliKedi çocuklar için 😂 yanımızda götürüyoruz bari onların sevdiği bişey de olsun 😂😂
ipeksi Bebem, anam bide kardeşim Battaniye her ihtimale karşı üşürüz bari donmayalim, telefon foto filan cekiniriz 🤪 feneri açarız, bide bıçak şart hem tehlikelere karşı korunmak hemde meyve sebze ne varsa kesip yiyelim 🐿️🤣
ipeksi JartiyerliKedi o kalsın evde dinlenir 🤣 gerçi kocam çok cozum odaklıdır bi sorun oldu mu güzel çareler bulur ama ben eğlenmeyi tercih ediyorum onlarla bilhassa kardeşimle daha çok eğleniriz 😂