Nesizade Bebemi uyuttum eşim hazırlan dedi kızlar fikirlerinize ihtiyacım var nasıl hazırlanim içimden de gelmiyor 🙈
Hayirlisibegulum Nesizade güzel bir duş gecelik biraz parfüm sonrası anladın sen onu 😂😂 git atla kucağına akışına bırak 😎
Deleted16 Nesizade dişlerini de fırçala kız. Boynuna hoş kremler sür. Çorap seviyorsa ince külotlu çorap giyin benim eşim arada yırtmak için kaçmış çoraplarımı giydirir bana 🤣🤣
ipeksi Nesizade nasıl hazırlanıyimmi mi var gerekeni yap 😃 güzel bir duş saçlar taransin ipek gibi hoş koku küpe tak dicem de bilemedim kulak memeni yaliyosa takma güzel çamaşırlar ve tadaa hazirsin daha nolsun 🤪 o nasıl hazirlaniyormus sana 😃
Asaftugce42 Güzel ılık bir duş, güzel bir parfüm, seksi bir fantezi gecelik, loş ışıkta dans ve tatatataaaaammmmm 🤩
Deleted16 Minik1anne1 😀😀 başlarda bende eşimin fantazilerine şaşkın kalsmda şimdi çok hoşuma gidiyor 🥶😀 ee sizlede paylaşmak ayıp değil 🤪🤓
Deleted16 Sessizlik olmaaaz. Sakınn he. Benim karşı komşum bir ara (daha yeni evli sayılırım) sana abla tavsiyesi kızım aman eşini yatakta memnun et gerekirse sürtüğü ol demişti 🤣🤣🤣🤣 ay abla deme öyle o ne demek diye utanmıştım baya. Ama gel gör ki çooook haklı. Gözlerini bir yerlerini doyurmak lazım valla. 😀
Cikolataliparfe Deleted16 hahaha bende şöyle bı laf biliyorum kadın dediğin yatakda kocasına o…. sokokta namus kuşu olmalı 😆
Deleted16 JartiyerliKedi konu seks olunca hayal dünyaları çok fenaaa 😀 ee bi sürpriz yap desek ya çiçek ya çikolata 🤪😀
Deleted16 Kirmizisaclikiz 😀 bütçesini düşünen az pinti bi kocaya sahibim napiim kız 🤪😀 tayt iyiymiş ama 😀😀😀
1232222 Kirmizisaclikiz benim locada böyle olsa keşke 😂😂 ama yok hamile kalcam korkusuyla isteksizlik oldu bendede
Kirmizisaclikiz Deleted16 grinin elli tonunu yaşıyorum evde 😂 sakin sakin televizyon izliyorum bi anda yaklaşıp saçımı tutup kulağıma taytını giy gel diyo 😂