Asmaralda Benim Eşim 32 yaşında Yaşlı Kocişim benim Senin ki Peki ?
Kizlar kizlar ????????
Eylemclskn 😂😂yok kız o kadarda yaşlı degil normal benimki 28
Asmaralda Benim en büyük hayalimdi kendimden büyük biriyle evlenmek olgun daha iyidir Benim gözümde ☺️
Asmaralda Allah Mutluluk versin size hep
Eylemclskn aynen bnde oyle canım olgun biri hep vardı kafamda
Eylemclskn sagol canım cumlemize 🌸
Eylemclskn bende sizleri seviyorum bebisler 😍♥️
Eylemclskn olgunlar daha iyi oluyo. Cocugu gibi bakıyo. Bende sizlerdenim 😁
Nasibacva Aynen Valla Kuzu Çok Değer Veriyorlar ❣️
Kızlar sız böyle konuşuyorsunuz ben etkineliyorum 😁ben eşimle geç geç oluyoruz on günde bir ayda 3 bazen 2 ben çox istiyorum yaklaşıyorum sırnaşıyorum amma olmuyor çok üzülüyorum bazen ağladım bile oluyor ona bişey demiyorum 2 yıllık evliyiz bir oğlumuz var normalmi böyle olmak o erken boşalıyor bazen benim için yeniden deniyor ondanmi istemiyor fazla olmak anlamadım
Sizce normalmi bazen ben çok istiyorum düşünüyorum sanki olmayıncada üzülüyorum ne yapmalıyım keşke bende bu kadar ihtiraslı olmasam diyorum bazen 😔
Bende keşke istesem diyorum.
Jamila normal degil bnce bu 🙈🙈 sizden bıkmışta olabilr sexsiniz renklendirin biraz doktora kontrole gidin vajına daraltması alın yani üzücü bir durum bnde üzüldürdüm
Eylemclskn ben esime öyle bisey desem alık alık suratima bakar, nasıl cocuk yaptıgimizi hatırlamıyor musun der 😒 hiç sexi bi lafi ettirmiyo. Açık açık zaten ben utanirim konuşmaya, konusssamda hoşuna gideceğini sanmıyorum 😔
Zehramelekk heh aynı benim kocam işte ya diyorum hadi bana konuş sex esnasında bişeyler söyle diyor ki beni konuşturma ben sana odaklanıyorum 🙄
Yenigelinnn 😁ay sinirim bozuldu ya 😁
Bi karikatür vardı paylaşılabilse burda paylaşırdım.Şöyleki ; kadınla adam sex yapıyorlar,kadın adama hadi kulağıma ayıp şeyler fısılda diyor, adam da “büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak”diyor😂 Eşimle aramızda espri konusudur bu bazen sex sırasında hadi kulağıma ayıp şeyler fısılda derim o da büyüklern yanında bacak bacak üstüne atmak der.Gülmeye başlarız sexin içine ederiz😂
PinarKol benimde bozuluyor 😂😂