yenigelin0 Eşimle birleşme sırasında içeri girdiğinde içeride sanki tırtıklı bir şey var tel gibi hissediyorum diyor ve bende ilişki sırasında yanma acıma hissi oluyor ilişkiden sonrada acıma hissi devam ediyor bunun sebebi ne olabilir
Deleted16 yenigelin0 çok normal. Vajinamız zaten tırtıksıdır biz kadınların. Zamanla cinsel ilişkiyle beraber kaybolucak o. (Silikleşicek) Bir de ilişki sırasında vajinanızın kuru olmaamsına dikkat edin. Ön sevişmeyle baya bir ıslanınki canınız yanmasın 😘😘
Deleted16 yenigelin0 Yanma hissi de muhtemelen enfeksiyondandır. Çişinizi yaptığınızda da yanıyorsa yarın hemen kadın doğum için kontrole gidin. Enfeksiyon ilerleyebilir Allah korusun🙏🏼
yenigelin0 Deleted16 kayganlaştırıcı kullanıyorum zaten vajinal kuruluğum var kayganlaştırıcısız yapamıyorum ama ne olursa olsun canım çok yanıyor ve her zaman da değil açıkçası normalde ikini ilişkiden sonra yanma hissi olurdu şimdi ilkinde bile öyle oluyor ve içeride tel gibi bir şey var penise değiyor dedi eşim anlam veremedim parmak girince bile acıyor o derece hiç normal gibi gelmiyor bana endişelendim açıkçası
Deleted16 yenigelin0 o tel gibi şey normal. Ben de yeni evliyken eşim söylerdi. eşimin hoşuna giderdi tabii. dediğim gibi enfeksiyon var muhtemelen. Çatala yatırır elle kontrol etmek isterse doktorunuz müsade edin baksın.