Kirmizisaclikiz bitterdelisi24 benim belimde bide dövme var 🤪 ince bel koca popolu olarak bu işi biliyorum ben 😂
Sedaa JartiyerliKedi kız ben twerki oryantal arasında yapıyormuşum bazen, şimdi videoyu izleyince aklima geldi. 😂😂 kalçayi aşaği yukari saga sola ayrı ayrı oynatabiliyorum 🤭 twerki deneyecem valla kocama, sever benim kıvırmamı 🤣🤣
Akrep Ask_hosmus Daha ne videolar varda ben en namuslu olanı yolladım 😂😂 pek güzel oynuyor kanı bozuklar 😂😂😂 şap şap vurası geliyor insanın 🥲🥲
bitterdelisi24 JartiyerliKedi hahahah 😂sinirlendirmeyin kediyi 🥰😂 mod ol sen yeni gelen kedileri dırek askıya al 😂😂😂😂
Kirmizisaclikiz bitterdelisi24 valla bütün bunların üstüne de benim herif başkasına giderse ne diyim ben 😂 herşey kocayı elde tutmak için 😂
TombulHatun JartiyerliKedi kız seni mi kırıcam Ankara olsun😂 Bize her yol paris değil ula bize her yer Ankara 😂😂😂
JartiyerliKedi Akrep 🤭ay ay ay aşkım seni bi kaç gündür cinsellik postlarında aktif görüyorum 😂ve beklemediğim hareketlerrr
Akrep JartiyerliKedi Aslında önceden cinsellik konularında daha aktiftimde ben , beni açan konular yoktu epeydir🥲😂😂